Nedostatečné spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1749
8.12.10 14:07

Nedostatečné spaní

Čau, prosím poraďte mi. Když dám malýho spát, vstává mi po 20- ti minutách s brekotem. Když ho nechám v postýlce, řve jako tur klidně půl hodiny, když ho vyndám zívá, pokládá si hlavu, je utahaný a pofňukává. Rituály máme furt stejný, chodí spát dopoledne ( ráno vstává mezi 5-6 ), pak po obědě a někdy ještě v podvečer, protože přes den dokáže spát v kuse max. hodinu. Když ho nedám spát, tak fňuká a navíc se přetáhne a špatně spí i v noci. Normálně se probouzí 3-4× v noci na dudu, ale vydrží už bez jídla.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
8.12.10 15:33

a kolik mu je? náš se zas budí po 40 minutách, většinou pak ještě usne, pokud ho teda chvilku ponosim a napůl spícího vrátím do postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.12.10 16:22

To může být sto příčin. To nejde takhle poradit. Některé děti jsou víc spavé, jiné míň.

Pokud ti mohu doporučit, mám skvělou knihu
Dětský spánek v otázkách a odpovědích“ pro vyčerpané rodiče: průvodce klidným spánkem dětí od narození do 5let.

Spánek není luxus, ale nezbytná potřeba Naše zdraví je úzce spojeno s kvalitou odpočinku. Děti ve spánku rostou. Pokud dobře a dlouho spí bez častých přerušení, probouzejí se šťastnější, aktivnější a méně náladové. Jako rodiče víme, že řádně odpočatí máme větší trpělivost a dokážeme si čas strávený s dětmi lépe vychutnat. Jak naučit své dítě, aby prospalo celou noc - individuální plán spaní dítěte od narození do 5 let.

Hodně zdaru ! :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401