Nedostatek zubařů

6.2.23 16:14

Nedostatek zubařů

Ahoj! Vím, že už tu vlákno o nedostatku zubařů bylo, ale sháním konkrétní osoby, které mají velké problémy sehnat zubaře. Potřebovala bych s nimi udělat krátký rozhovor. Prosím Vás, ozvěte se mi do komentářů nebo na facebookový profil Eva Koryntová.

Děkuju moc!
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
6.2.23 21:01

Oni by ti zubaři možná aj byli (asi teda jak kde), jenže když by chtěli od pacienta platbu, tak pacient hledá jiné. Takové, kteří by vše udělali na pojišťovnu. Jenže tací už moc nejsou k mání…

• Citovat
  • Upravit
13010
6.2.23 21:03

Už dokonce i nějaký právník navrhuje žalovat pojištovny, za to, že nejsou schopny zajistit péči

což je z hlediska právníka sice hezký, ale nakonec to dopadne tak, že pojištovna to schopna zajistit stejně nebude, soudy, nesoudy a tak základní zubní péči vyhoděj z hrazení pojištovnou a bude to

:think:

což vlastně ani nevím zda je dobře nebo špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.2.23 01:57

Zubari jsou jen ukázka toho co nás za par let čeká se vsemi doktory. Pořád se řeší důchodová reforma, ale já jsem zvědavá jak v následujících letech zdravotnictví ustojí nával starých lidí, kteří potřebují více péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.2.23 18:08

Tomu, kdo ma vetsi problemy se zuby, nechodi treba jen na prohlidky, doporucuji neorientovat se pouze na to, zda ma zubar smlouvu s pojistovnou, i presto muze byt drazsi. Konkretne male mesto, potrebovala jsem triclenny keramicky mustek, zubar na pojistovnu cena 35 tisic, zubar bez pojistovny cena 20 tisic. Ja uz radsi chodim k zubari za sve nez k mnohem drazsimu na pojistovnu. K cemu je prispevek pojistovny 300 kc na korunku, kdyz u zubare na pojistovnu stoji korunka 12 tisic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí