Pocit tepla a pnutí v lýtku

343
6.2.23 10:30

Pocit tepla a pnutí v lýtku

Mám asi týden pocit tepla a takového napětí v lýtku. Mám tetanii, takže jsem zvyklá na různé cukání a brnění v nohách. Ale mám trochu obavy, aby to nebyla trombóza. Týden jsem teď skoro nepila, měla jsem hroznou střevní virózu. Ale noha není nateklá, ani červená. Jen ty divné pocity tepla. Občas to teplo cítím až do chodidla. Nevím, jestli jít k obvodakovi, ten by dal zadanku do cévní poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
6.2.23 10:46

@darktera asi bych raději šla, třeba by stačilo vzít krev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.2.23 19:46

Ahoj, raději s tím bez, opravdu to není sranda. Já měla hlubokou žilní trombozu a blbec jsem si myslela, ze jsem si natahla sval a z ni pak oboustrannou embolii plic. lytko bylo otekle, tvrdé a horké. Opravdu neotalej a nech se raději vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
8.2.23 05:57

Taky bych šla. Mě noha ani moc nebolela, jen byla taková těžká a měla jsem v ní pocity pálení. Nebyla červená ani oteklá. A trombóza to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.2.23 09:53

@kubmaja02 Na obvodě řekl, že to nic není a na cévním bez žádanky neberou. V Trombotickem centru mi řekli, že už laidenskou mutaci neberou jako zvýšené riziko pro trombózu a mám jít na cévní. Tak holt počkám, co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
12.2.23 14:54

@darktera tohle mě štve. To podceňování potíží. Trombóza se přece nedá poznat pohmatem…jedna možnost je si sama zaplatit ultrazvuky někde to dělají, ale je to celkem drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí