Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jsem holka a často se potím a to jsem vyzkoušela několik deodorantů z drogérie a stejně nic nebo po pár hodinách jsem se cítila, ale stačí být jenom večer pár hodin v županu nahá a už se citím, i když jsem se vykoupala před těmi pár hodinami.
Zkoušela jsem jak stříkací, tak tuhé deodoranty, ale u nich mi vadí, že to špiní oblečení a pak to nejde ničím dolů.
Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte třeba nějaký tip na něco z lékárny nebo celkově co vám pomohlo jestli jste měli stejný problém jako já?
Už mě nebaví na svoje podpaždí používat svoje drahé voňavky které fungují jenom na chvíli do té doby než se zpotím
Já se potím mnohem méně od té doby co jsem si podpaží přestala holit. Je mi jedno co kdo říká že chlupy jsou nehygienicke, ale tohle je fakt. Ten pot se prostě zachytí na chlupech a nemám hned velké fleky na triku. Samozřejmě se normálně myju každý den a deodorant používám tak jako tak.
Ale samozřejmě to u tebe může být něčím jiným.
Anonym nebo smazat, je to pro mně osobní, díky.
Děkuji za tvůj názor, pravda je, že se holím často, ale bez holení si to neumím představit, nemám to ráda, na sobě bych to nesnesla, ale neodsuzuji to u cizích.
@deniina něco takového existuje na podpaždí?
Jsem myslela, že je jenom epilace
Opravdu něco takového existuje, vůbec jsem o tom nevěděla, ale musíš říct, že to je docela dost drahá záležitost.
@zvedavka8 píše:
Opravdu něco takového existuje, vůbec jsem o tom nevěděla, ale musíš říct, že to je docela dost drahá záležitost.
Ano, existuje, dnes už běžný zákrok. Nákladné to je, ale myslím, že problém to řeší dost efektivně.
@deniiina
Jako investice to je asi dobrá, ale pro 19 letou holku momentálně nereálná, ale budu nad ní určitě uvažovat, nezní to vůbec špatně
Driclor. Nic jiného mi nepomohlo. Po nějaké době už mi stačilo ho používat asi 1× za dva měsíce
Ahoj Zuzko,
Na pocení pomáhá chřest. Dlouhý a šťavnatý chřest. Dej ho do kbelíku, zavři do špajzu a nech odpočívat. Po 3 dnech ho povař ve vývaru z jitrocele a máš hotovo. Chřest najemno nakrájej a udělej z něj štrůdl z jablek. Místa jablek dej chřest ale nikomu to neříkej, jen své kartářce. Štrůdl dělat umíš, viď? Jak se to odesílá? Odeslat odeslat!
Doporučuji tuhý deodorant Borotalco. Potila jsem se fakt šíleně a tenhle jediný to zvládá eliminovat 👍
Jestli je tvůj problém jen zápach a ne pot samotný, tak pomáhá dezinfekce podpaží. Jakákoli dezinfekce ještě než to začne smrdět. V případě alkoholu oholit den předem, jinak to štípe.
Za sebe mohu doporučit tuhý deodorant Natural a Botanical deodorant magnesium endiched