Nedostávám směny v Brigádě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nedostávám směny v Brigádě
Je mi 18 let, chtěla jsem si najít brigádu, dozvěděla jsem se o jednom místu a podala svůj životopis o týden později mi zavolali a šla jsem podepsat smlouvu.
První směnu jsem měla hned ten víkend (probíhaly nějaké slevy, potřebovali asi extra pomoc) a odpracovala jsem celkově asi 16 hodin, peníze mi vyplatili hnedka, protože místo domluvených 130kc/h mi dali 150kc/h.
Pri odchodu mi rekli ze me budou kontaktovat o příštích směnách. Uběhly 2 měsíce a nikdo mě nekontaktoval, jenom mi chodí výplatní pásla na email (s 0 příjmy samozřejmě)
Mně to nevádí, že mě už nekontaktovali, brigáda se mi příliš nelíbila, ale přijde mi divné to takhle nechat. Nevím jesli mam podat výpověd nebo jinak ukončit pracovni pomer. A nebo jestli to muzu dale ignorovat, jenom se bojim jestli to nema nejake nasledky. Pripadne jsem cetla ze je mozne ze zacatkem novym rokem se musi smlouva nejak obnovovat - takze kdybych ji neobnovila, skonci moje brigada automaticky?
Prosim poradte mi co bych měla dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak se podívej do smlouvy, co je to za smlouvu a jaká je její platnost. To tam máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess022 píše:
Je mi 18 let, chtěla jsem si najít brigádu, dozvěděla jsem se o jednom místu a podala svůj životopis o týden později mi zavolali a šla jsem podepsat smlouvu.První směnu jsem měla hned ten víkend (probíhaly nějaké slevy, potřebovali asi extra pomoc) a odpracovala jsem celkově asi 16 hodin, peníze mi vyplatili hnedka, protože místo domluvených 130kc/h mi dali 150kc/h.
Pri odchodu mi rekli ze me budou kontaktovat o příštích směnách. Uběhly 2 měsíce a nikdo mě nekontaktoval, jenom mi chodí výplatní pásla na email (s 0 příjmy samozřejmě)
Mně to nevádí, že mě už nekontaktovali, brigáda se mi příliš nelíbila, ale přijde mi divné to takhle nechat. Nevím jesli mam podat výpověd nebo jinak ukončit pracovni pomer. A nebo jestli to muzu dale ignorovat, jenom se bojim jestli to nema nejake nasledky. Pripadne jsem cetla ze je mozne ze zacatkem novym rokem se musi smlouva nejak obnovovat - takze kdybych ji neobnovila, skonci moje brigada automaticky?
Prosim poradte mi co bych měla dělat
Tak to ukonci, u ruznych dohod byva treba 14denni výpovědní lhuta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tess022 píše: šla jsem podepsat smlouvu. … Nevím jesli mam podat výpověd nebo jinak ukončit pracovni pomer … A nebo jestli to muzu dale ignorovat… Pripadne jsem cetla ze …Prosim poradte mi co bych…
Tohle je tedy vyšší level. Tazatelka - namísto aby si přečetla svou pracovní smlouvu - smolí dotaz na eMimino a snad fakt čeká že jí na to někdo odpoví bez znalosti obsahu té smlouvy.
Dvě věci naplňují mou mysl vždy novým a rostoucím údivem: hvězdné nebe nade mnou a lidská hloupost okolo mne.
- Citovat
- Upravit
To ti až teď přijde divné? A když tě to teda nebavilo, tak proč jsi neskončila sama a nenašla si něco jiného?
Jinak souhlas, info k tomu se dočteš ve smlouvě, my těžko víme, co v ní je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit