Nefrologie, rozšířená pánvička

110
13.3.25 09:04

Nefrologie, rozšířená pánvička

Ahoj,, teď jsem přišla z nefrologie a jsem nějaká nešťastná. Malý má rozšířenou pánvičku, nemá žádný zánět, nic ho netrápí, je na um a vypadal jako spokojeně mimino. Před 14 dny nám doktorka z nefrologie napsala antibiotika, Sumetrolin, PREVENTIVNE na zánět. Malý se už asi 12 dnů u jídla kroutí, odhazuje flašku a je šílený boj do něho to mlíko dostat. Dneska jsem to doktorce říkala, tak mi sdělila, že to možné není, všechny děti perfektně reaguji. Po zjištění, že prcek kádi jednou za 2-3 dny tvrdila, jakou strašnou zácpu má a že ho bolí břicho že zácpy, že mám okamžitě že Sunaru přejít na Bebu. No, malý má stolici řídkou. Zácpu jsem viděla u něj v prosinci akorát z Nutrilonu. 😑 Zítra jdeme ke svojí doktorce, tak se na vše ještě budu muset pořádně zeptat.
Neřeší někdo něco podobného? Vážně se berou antibiotika na prevenci? Nemám lékařské vzdělání, ale přijde mi to teda docela jako blbe. Co potom zabere, až ten zánět vážně dostane? A myslíte, že to oodmitani flašky můžou mít na svědomí antibiotika?
Joooo a ještě mi říkala, že ho neumím otočit na břicho. Na podložce snad 30cm široké a kluzké. :roll: :roll: :roll:
Malý má 3 měsíce, rozšíření zjištěno až po porodu - během těhotenství vše ok, akorát při prvním screeningu vyšší free beta HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
110
13.3.25 09:06

Nejsem žádná eko bio matka, ale ty atb mi nedělají vůbec radost
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
13.3.25 09:11

Syn měl také profylaxi antibiotiky, ale teprve od chvíle, kdy se záněty opakovaly, navíc jako sepse. Coby rodič můžeš samozřejmě antibiotika odmítnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure