Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat, kdo má zkušenost s Albi tužkou..včera ji dostal syn, fungoval, cca po 2 hodinách jsme ji chtěli zapnout, rozsvítí se, ale neozve se znělka, nelze nic načíst, zkusila jsem to dnes ráno, opět šla a nyní zase to samé, rozsvítí se a nejde, i když jsem ji resetovala..setkal se s tím někdo? Diky za info
Tohle nám dělá, když je vybitá. Nabili jste ji na začátku naplno nebo jen vytáhli z krabice? Pokud by to dělala i po plném nabití, odnést do Albi obchodu, vymění na míste za novou.
@ugluk píše: Více
Ahoj, vymění i bez účtenky? Syn taky dostal a účet už babička nemá. Je sic funkční, ale pro jistotu se ptám))
@Heduš Homolková píše: Více
pochopila jsem to tak, že se ptá pro jistotu, kdyby něco
@vokishka píše: Více
Ano, ptám se jen tak pro zajímavost, kdyby náhodou… ))
Udělalo nám to samé, v prodejně opravili během minuty. Byla nějak posunutá paměťová karta v tužce, ale sama rozšroubovat jsem si ji nemohla, záruka.
@Tanado1229 dekuju za zpravu, sla jsem ji nabit, jak mi radili ostatni a oops, nejde ani nabíjet..takze do obchodu musim tak jako tak
@ugluk vytáhli z krabice bez nabíjení..ted jsem ji šla teda dobít a nefunguje ani to, takže mne stejně reklamace nemine ![]()
@Asta135 píše: Více
Ano, i bez účtenky. Starý typ s doplatkem, nový kus za kus.
@Martinkaaa1 píše: Více
Pri dobíjení svítí? Jinak jo, pokud nefunguje po plném dobití, prodejna. Ale nedělají z toho žádnou vědu, opravdu bych čekala výměnu na místě.