Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat, zda má taky někdo zkušenost s tím, že se nemůže přihlásit přes MojeID na mobilním telefonu - a zároveň tento problém nahlásit adminům. Mám nový chytrý mobil a chtěla jsem ho používat na eMimino, ale přihlášení mi opakovaně hlásí chybu jména, i když je prokazatelně správně - stejně jako heslo.
Máte vyzkoušené, že tato služba funguje? A pokud ano, tušíte, kde může být problém?
Alternativní nick, založený přímo na eMiminu, mi byl zrušen. EDIT: Z toho důvodu nemůžu vyzkoušet, zda mi jde přihlášení „normální“.
Příspěvek upraven 04.01.13 v 09:38
@karolina_a_betuska píše:
Chtěla jsem se zeptat, zda má taky někdo zkušenost s tím, že se nemůže přihlásit přes MojeID na mobilním telefonu - a zároveň tento problém nahlásit adminům. Mám nový chytrý mobil a chtěla jsem ho používat na eMimino, ale přihlášení mi opakovaně hlásí chybu jména, i když je prokazatelně správně - stejně jako heslo.Máte vyzkoušené, že tato služba funguje? A pokud ano, tušíte, kde může být problém?
Alternativní nick, založený přímo na eMiminu, mi byl zrušen.
Mně z mobilu přihlášení na emimino také nefunguje. Čím to je netuším.
Zdravím,
@karolina_a_betuska Testovali jsme a vše funguje normálně. Co přesně Ti to hlásí při pokusu o přihlášení? Můžeš přiložit screen shot? Jestli Ti ale web MojeID hlásí chybné jméno, pak by měl být problém přímo tam, nikoliv na eMiminu.
@meduzza Co přesně se objeví? Znovu formulář nebo stránka něco hlásí?
Monika
Screen shot z mobilu neumím - mám ho novej. Přes počítač se přihlásím normálně se stejným jménem i heslem, tak předpokládám, že v tom chyba nebude.
Umím si představit, že je problém v tom, že mojeID má nějaký zabezpečení, který mobil neumí - ale protože vy využíváte jejich služby, tak předpokládám, že mi budete umět poradit, jak si mám telefon nastavit, abych prošla.
Bez bližších informací nemůžeme přijít, v čem je problém.
Pokud se Ti nepodaří poslat screen shot, alespoň přesně opiš, co se po pokusu o přihlášení zobrazí.
M.
Píše mi to doslova „Neplatné uživatelské jméno“. Mám tam přitom totéž uživatelské jméno, jakým jsem se přihlásila teď.
@admin píše:
@meduzza Co přesně se objeví? Znovu formulář nebo stránka něco hlásí?
Já mám obyčejný mobil a když se přes stránku emimina chci přihlásit, píše mi to neexistující uživatel / neplatné heslo či něco takového. Přitom stejným jménem a heslem se bez problémů přihlásím přes počítač.
@meduzza No jsem na tom taky tak. A jinak z mojeID mi napsali, že když to píše neexistující jméno, tak že není problém v prohlížeči
Srandisti…
@admin Můžu se taky zeptat já na něco? Víte vy o někom, komu to přihlášení přes MojeID funguje na eMiminu? (tj. Android + Chrome/Opera)
Jen abych věděla, jestli je pravděpodobnější, že je problém u mě, nebo u vás ![]()
Díky!
Aha, tak už se věc vyřešila ![]()
Omlouvám se a sypu si popel na hlavu, mea culpa ![]()
Moje báječná klávesnice přidala za poslední písmeno uživatelského jména mezeru, takže i když se v políčku zobrazovalo správně, vlastně správné nebylo ![]()
Ještě jednou se omlouvám, a kdyby zas měl někdo problém, tak mám tip, co mu můžete poradit.
A díky za snahu!
@admin píše:
@meduzza Trvá problém stále?
Tak jsem se zkusila přihlásit a funguje to
. Vy jste s tím něco dělali? Jinak nevím kde byl problém. Zkoušela jsem to hlavně před 1,5 rokem, od té doby jsem to občas zkusila, vždycky to psalo to samé a najednou to funguje ![]()
Vůbec ne, ale hlavní je, že vše funguje.
Kdyby cokoliv, napište SZ na nick admin.
Monika
@admin píše:
Vůbec ne, ale hlavní je, že vše funguje.Kdyby cokoliv, napište SZ na nick admin.Monika
Tak to je záhada
. Hlavně, že to jde ![]()