Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Jen ve zkratce bych řekla, že jsem od přírody spíš flegmatik…bohužel od narození dítěte se ze mě stala fúrie (nemáme hlídání, dcera většinou špatně spí a vstává v 5.30h, celý den vyžaduje aktivitu, nehraje si sama, jen venku je zlatá), která každý den běsní a vzteká se jak na dítě, tak i na manžela
Ničí mi to život, cítím se nešťastná
Na manželovi mi všechno vadí
řekla bych, že už dopředu očekávám, pokud chce jet s námi třeba na výlet, že to dělá jen proto, aby mohl jít potom s čistým svědomím na pivo
![]()
Několikrát jsem ho totiž přistihla při milosrdné lži, výmluvách, kdy byl slizký jako had a já už s tím teď dopředu počítám ![]()
Dnes mě napadlo, že problém není vždy v chování druhých, ale může pramenit v mém myšlení…Ale jak se toho zbavit? ty vtíravé myšlenky se pořád nabízejí ![]()
Našla jsem různé články, ale sama sebe si nedokážu představit jak třeba medituji..
Dávám příklad článku, který mě nejvíc oslovil, co ale dál??? chci na sobě zapracovat :
http://www.homeopatiecesky.cz/…vni-mysleni/
@amazon myslím že základ je si to připustit, tuhle část máš zdárně za sebou, gratuluju k ní
Byla jsem na tom podobně a zatím se snažím bojovat jen sama se sebou takže tolik neporadím..chci jen říct že ti držím palec a že v tom nejsi sama ![]()
@quinny píše:
@amazon myslím že základ je si to připustit, tuhle část máš zdárně za sebou, gratuluju k ní
podepisuji
@quinny @Pudloslava jj, snad jsem našla příčinu, ale jak z toho ven? Je kvůli mně doma pořád dusno ![]()
No to je dobrý, založím diskuzi a vzbudí se mi dítě ![]()
Jsem na tom naprosto podobně, včera jsem třeba obvinila manžela, že si hraje s malou, jenom kvůli tomu, aby mohl jet na kolo. Pak si dokážete představit tu hádku, která nastala
![]()
Nebereš HA? Kojíš? Často můžou za tyhle vzteky hormony.
Největší nepřítel jsou naše nesplněná očekávání. Čekej nejhorší a každá odchylka od nejhoršího tě příjemně překvapí.
Pripustila sis, ze a co te zere, to je zaklad. Ted uz to pujde hladce
potrebujes nutne cas pro sebe bez potomstva!!! Jdi do prace, najdi si neco, co te bavi a na tu dobu se postara manzel, vyraz s kamaradkou na vinko, proste cokoli a udelej z toho pravidlo. V zivote je treba se mit porad na co tesit ![]()
Jsem s detma sama, hlidani zadne, pracuju…byla jsem uplne vystavena…najmula jsem si chuvu a hned je zivot veselejsi
rok mi hlidala mezi kojenim jen kvuli praci (uz jsem nemusela tahat deti na schuzky), ted uz mi hlida i kdyz chodim pravidelne za svymi konicky nebo s kamardkama do mesta. Hned ty moje deti miluju jeste vic, kdyz je chvilku nevidim ![]()
@Gladys ha neberu, brala jsem před rokem antidepresiva, ale bez nich mi je nějak paradoxně líp…
@Háta_x většinou mi vadí ta plíživá nenávist k manželovi
dceru miluju, jen jsem důsledná a to mi občas bere dech
@amazon
Jsem na tom naprosto stejně..chlapa nesnáším, vadí mě na něm naprosto všechno, záměrně hledám chyby tam kde nejsou..
Mě nepomohla ani práce, v práci je to lábuž, blížím se k domovu a je mi zle..zle z toho jaký na mě zase čeká bordel, chaos a stres..
@amazon zkus si prostě jedno ráno říct, že to bude krásný den, že tě nikdo nevytočí atd…snaž se usmívat…to co by tě normálně rozčililo a vyvolalo nějaký tvůj komentář a následně hádku prostě vypusť a uvidíš ono to půjde, tím pozitivním prostě nakazíš i to dítě i toho manžela a ono se ti to pak vrátí, ale oraz je nutnej, já mám taky hlídání nula prd, ale jednou týdně prostě chodím cvičit a jednou za měsíc na nehty, přes to vlak nejede, a pak s kámoškou do hospůdky jak to jen jde, tak cca taky jednou za měsíc, to je prostě nutnost, a časem zase jako u prvního počítám s nějakým prd úvazkem v práci a to je pak člověku hned líp
![]()
@peggy.sl tak to už je horší tohle..ale máš i větší děti, nešla by alespoň část toho „bordelu“ přehodit na ně ![]()
@quinny píše:
@peggy.sl tak to už je horší tohle..ale máš i větší děti, nešla by alespoň část toho „bordelu“ přehodit na ně
Já myslím bordel jako jekot a řev, i když bordel ve smyslu nepořádku je tady taky pořád, to už neřeším…ale upřímně - seriná mě celý svět..
Taky mám takové stavy, teď jsem řvala na starší jako saň
strašně si vyčítám. S manželem se pořád hádáme a přitom mi sám od sebe max pomáhá a já se chovám jako semetrika. V noc kvůli tomu třeba nespím jak mě to mrzí. Každé ráno si říkám, že to bude jiné a chvíli dám pokoj a pak na novo. Já hlídání mám kdykoli si písknu (naši by hlídali každý den třeba pořád) a stejně mi to není vhod. Vůbec nevím co se semnou děje. Kolikrát si říkám, že si ty holky a manžela nezasloužím a nejraději bych utekla.
Tak mi téma hupslo do alternativního léčení, namísto partnerství ![]()
Jak to zase přemístit?
Rekla bych, ze ti chybi endorfiny
ja je musim pravidelne doplnovat spoustpu aktivit, hlavme sportem. Jinak je mi taky o poznani hur, nemyslim nejak spatne, ale proste hur, nevim jak to lip vysvetlit. Proc jsi brala ad? Klidne do sz ![]()
@amazon píše:
@Háta_x většinou mi vadí ta plíživá nenávist k manželovidceru miluju, jen jsem důsledná a to mi občas bere dech