Negativní myšlení - příčina problémů

9180
17.6.13 14:41

Negativní myšlení - příčina problémů

Jen ve zkratce bych řekla, že jsem od přírody spíš flegmatik…bohužel od narození dítěte se ze mě stala fúrie (nemáme hlídání, dcera většinou špatně spí a vstává v 5.30h, celý den vyžaduje aktivitu, nehraje si sama, jen venku je zlatá), která každý den běsní a vzteká se jak na dítě, tak i na manžela :x Ničí mi to život, cítím se nešťastná :! Na manželovi mi všechno vadí :,( řekla bych, že už dopředu očekávám, pokud chce jet s námi třeba na výlet, že to dělá jen proto, aby mohl jít potom s čistým svědomím na pivo :zed: :zed: :zed:
Několikrát jsem ho totiž přistihla při milosrdné lži, výmluvách, kdy byl slizký jako had a já už s tím teď dopředu počítám :roll:

Dnes mě napadlo, že problém není vždy v chování druhých, ale může pramenit v mém myšlení…Ale jak se toho zbavit? ty vtíravé myšlenky se pořád nabízejí :roll:
Našla jsem různé články, ale sama sebe si nedokážu představit jak třeba medituji..
Dávám příklad článku, který mě nejvíc oslovil, co ale dál??? chci na sobě zapracovat :
 http://www.homeopatiecesky.cz/…vni-mysleni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
17.6.13 14:50

@amazon myslím že základ je si to připustit, tuhle část máš zdárně za sebou, gratuluju k ní ;) Byla jsem na tom podobně a zatím se snažím bojovat jen sama se sebou takže tolik neporadím..chci jen říct že ti držím palec a že v tom nejsi sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.6.13 14:54
@quinny píše:
@amazon myslím že základ je si to připustit, tuhle část máš zdárně za sebou, gratuluju k ní ;)

podepisuji

• potrebujes nutne voraz, me velmi pomphlo zacit chodit na den do prace, najednou se clovek domu i na ty bestie tesi :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
17.6.13 15:02

@quinny @Pudloslava jj, snad jsem našla příčinu, ale jak z toho ven? Je kvůli mně doma pořád dusno :roll:
No to je dobrý, založím diskuzi a vzbudí se mi dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
17.6.13 15:06

Jsem na tom naprosto podobně, včera jsem třeba obvinila manžela, že si hraje s malou, jenom kvůli tomu, aby mohl jet na kolo. Pak si dokážete představit tu hádku, která nastala :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.6.13 15:09

Nebereš HA? Kojíš? Často můžou za tyhle vzteky hormony.

Největší nepřítel jsou naše nesplněná očekávání. Čekej nejhorší a každá odchylka od nejhoršího tě příjemně překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.6.13 15:10

Pripustila sis, ze a co te zere, to je zaklad. Ted uz to pujde hladce :hug: potrebujes nutne cas pro sebe bez potomstva!!! Jdi do prace, najdi si neco, co te bavi a na tu dobu se postara manzel, vyraz s kamaradkou na vinko, proste cokoli a udelej z toho pravidlo. V zivote je treba se mit porad na co tesit :dance:

Jsem s detma sama, hlidani zadne, pracuju…byla jsem uplne vystavena…najmula jsem si chuvu a hned je zivot veselejsi :pankac: rok mi hlidala mezi kojenim jen kvuli praci (uz jsem nemusela tahat deti na schuzky), ted uz mi hlida i kdyz chodim pravidelne za svymi konicky nebo s kamardkama do mesta. Hned ty moje deti miluju jeste vic, kdyz je chvilku nevidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
17.6.13 15:35

@Gladys ha neberu, brala jsem před rokem antidepresiva, ale bez nich mi je nějak paradoxně líp…
@Háta_x většinou mi vadí ta plíživá nenávist k manželovi :? dceru miluju, jen jsem důsledná a to mi občas bere dech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.6.13 15:42

@amazon
Jsem na tom naprosto stejně..chlapa nesnáším, vadí mě na něm naprosto všechno, záměrně hledám chyby tam kde nejsou..
Mě nepomohla ani práce, v práci je to lábuž, blížím se k domovu a je mi zle..zle z toho jaký na mě zase čeká bordel, chaos a stres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.13 15:46

@amazon zkus si prostě jedno ráno říct, že to bude krásný den, že tě nikdo nevytočí atd…snaž se usmívat…to co by tě normálně rozčililo a vyvolalo nějaký tvůj komentář a následně hádku prostě vypusť a uvidíš ono to půjde, tím pozitivním prostě nakazíš i to dítě i toho manžela a ono se ti to pak vrátí, ale oraz je nutnej, já mám taky hlídání nula prd, ale jednou týdně prostě chodím cvičit a jednou za měsíc na nehty, přes to vlak nejede, a pak s kámoškou do hospůdky jak to jen jde, tak cca taky jednou za měsíc, to je prostě nutnost, a časem zase jako u prvního počítám s nějakým prd úvazkem v práci a to je pak člověku hned líp :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.13 15:47

@peggy.sl tak to už je horší tohle..ale máš i větší děti, nešla by alespoň část toho „bordelu“ přehodit na ně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.6.13 15:49
@quinny píše:
@peggy.sl tak to už je horší tohle..ale máš i větší děti, nešla by alespoň část toho „bordelu“ přehodit na ně :P

Já myslím bordel jako jekot a řev, i když bordel ve smyslu nepořádku je tady taky pořád, to už neřeším…ale upřímně - seriná mě celý svět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.6.13 16:13

Taky mám takové stavy, teď jsem řvala na starší jako saň :oops: strašně si vyčítám. S manželem se pořád hádáme a přitom mi sám od sebe max pomáhá a já se chovám jako semetrika. V noc kvůli tomu třeba nespím jak mě to mrzí. Každé ráno si říkám, že to bude jiné a chvíli dám pokoj a pak na novo. Já hlídání mám kdykoli si písknu (naši by hlídali každý den třeba pořád) a stejně mi to není vhod. Vůbec nevím co se semnou děje. Kolikrát si říkám, že si ty holky a manžela nezasloužím a nejraději bych utekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
17.6.13 17:07

Tak mi téma hupslo do alternativního léčení, namísto partnerství :?
Jak to zase přemístit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.6.13 20:19

Rekla bych, ze ti chybi endorfiny :kytka: ja je musim pravidelne doplnovat spoustpu aktivit, hlavme sportem. Jinak je mi taky o poznani hur, nemyslim nejak spatne, ale proste hur, nevim jak to lip vysvetlit. Proc jsi brala ad? Klidne do sz :kytka:

@amazon píše:
@Háta_x většinou mi vadí ta plíživá nenávist k manželovi :? dceru miluju, jen jsem důsledná a to mi občas bere dech
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková