Nehoda po 6ti nedělí

4
27.12.10 11:17

Nehoda po 6ti nedeli

Me princezne bude 8tydnu a s pritelem se nam stala nehoda :zed: ,takze kazdy si dokaze predstavit ze dalsiho tehotenstvi se tak brzo desim… Jaka muze bejt pravdepodobnost otehotnet?? Slysela jsem ze pri kojeni by se to stat nemelo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
27.12.10 11:24

To jsou flamy, ze pri kojeni by se sto stat nemelo. Nech si napsat antikoncepci- jsou i takove, ktere se mohou pri kojeni a vubec do MM nejdou. Pro vesti klid. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.12.10 11:30

tak na kojení jako antikoncepci doplatila nejedna z našich maminek a babiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.12.10 11:32

To jsi me moc nepotesila :-( Prasky dostanu v tydnu,jen se bojim ze pozde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.10 11:43

Já tě potěším - čistě statisticky je to otěhotnění přeci jen méně pravděpodobnější. :wink: Jestli plně kojíš a stalo se to takhle brzo, tak je pravděpodobnost nižší, ale teda nechtěj po mně vědět o kolik. :oops: No držím palce, ať to vyjde jak si přeješ, teď se s tím stejně nedá nic dělat, leda jet na gyndu a do 72 hodin po nehodě vzít postinor, ale to zas nevím jestli ti ho dají při kojení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
27.12.10 11:47

Hlavně by sis měla udělat těhu test než je začneš brát… ale na druhou stranu šance není velká, i když se trefíš do ovulace, tak je to cca 15-20% a pokud budeme brát, že plodných je třeba 5 dní v měsíci, tak je to nějakých 17% že se člověk náhodně do ovulace trefí, takže statistická šance na otěhotnění při náhodné nehodě je ani ne 0,5%…
Což neznamená, že se to stát nemůže, ale… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.12.10 12:34

Ahoj, já tě nepotěším, ale jak se říká, v šestinedělí bývá pohnojeno.
ale zase statisticky - jedna nehoda snad nebude mít význam. Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.10 12:42

hlásím se také k takové nehodě,ale já o ní nevěděla,po 1.porodu jsem otěhotněla těsně po šestinedělí,měli jsme styk jenom jednou,já koukala jak blázen,když jsem šla na gyndu ve 2,5 měících a zas v tom :zed:
přeji,ať takové štěstí nemáte

• Citovat
  • Upravit
3328
27.12.10 12:44

Tak to ti držím pěsti,aby to dopadlo podle tvých představ. Moje známá má doma 8měsíčního chlapečka a za dva měsíce má další termín porodu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 12:46

Já byla díky kojení a to jen částečnému, dokonale chráněná, aniž bych chtěla :lol: Od 6m prcka jsme se nechránili a nakonec se mi cyklus vrátil až 2m po odstavení.

Nejedna maminka a babička na to doplatila, ale na druhou stranu, děti byli kojené jen velmi krátce plně, kojení se regulovalo nesmyslnými intervaly, po šestinedělí už se cpali šťávičky, kašičky…

Normálně buď v klidu, udělej si tak za 2-3 týdny po nehodě test, a chraňte se tak, abyste se nemuseli bát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
27.12.10 13:20

Ahojky, já mám zase informaci od porodní asistentky o tom, že když se kojí každé dvě hodiny, tak to zase antikoncepční je. Spoléhat na to samozřejmě na 100 procent nejde, ale když si vezmu jak jsem kojila často já, když bylo naší malé 8 týdnů, tak si troufám odhadnout, že se do toho dvouhodinového intervalu vejdeš :think: Ovšem moje kamarádka je také produktem „nehody“ snad ještě před ukončeném šestinedělí, ale nevím, zda její mamka kojila nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 13:52

Asi ti neporadím nic nového, nebo aspoň ne nic co by tu nepadlo. Kojení není antikoncepce - jak je to všude u našich gynekologů :D a na různých letácích 8-o tudíž se na pouhé kojení spolehnout nemůžeš. Udělej si test, tak 5-tý den po té nehodě a uvidíš.
Každopádně, propíště bych použila ochranu. A nebo bych si pro prášky šla hned.. Tak ať vám to dopadne podle přání :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
27.12.10 13:52

jo já kojila plně po 2 hodinách,protože byl nenažraný a stejně jsme byla v tom :zed:
a fakt styk jen jednou,prostě blbá náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
27.12.10 13:54

hihgi,tak jsme se odtajnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.12.10 13:57