Neholím si přirození, ani nohy

Anonymní
1.12.15 02:34

Neholím si přirození,ani nohy.

Diskuze na odlehčení. Je tady ještě některá, co nepodlehla diktátu doby?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
1.12.15 02:44

Nee…nedelam zo kvuli nejake dobe, ale proto, ze se vlivek lepe udrzuje vonavy a cisty oholeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.15 06:32

:(

Myslím ze to uz je základ hygieny… :roll:

• Citovat
  • Upravit
74217
1.12.15 06:33

Tak se nehol je to každého věc, nikdo te nenutí dělat cokoli co je ti nepřijme je ;-).

Holim se už od základky, že mi prostě ten porost přijde nechutny a nehygienicky, retro a na retro jsem moc mladá.
Ale je to každého volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.12.15 06:34

Holím se, ale rozhodně NE kvůli nějakému, jak ty píšeš „diktátu doby“ :nevim: A osobně, co se týče konkrétně těch nohou, přijde mi to i takové nevkusné, když třeba v létě sedím někde na terase a přijde ženská, upravená, v krásných šatech, ale s chlupatýma nohama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.12.15 06:37

Asi jako ostatní. Neholím se kvůli době, ale protože se oholená cítím dobře a chlupy jsou pro mě hnus, nesnesla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.12.15 06:39

Já se už holím od základky a bez diktátu. Je to pro můj pocit čistoty a přitažlivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
1.12.15 06:43
@Anonymní píše:
Diskuze na odlehčení. Je tady ještě některá, co nepodlehla diktátu doby?

Holím se kvůli svému pocitu čistoty, naprosto všude, ale tak já mám na těle celkem asi 4 chlupy a to ještě blonďatý. Preferuju i oholeného partnera, v rozkroku i v podpaží. Hrudník typu svetr se mi nelíbí a nepřitahuje mě. V tom bych viděla i problém, pokud bych někoho takového potkala. MOžná je to povrchní, ale tohle asi neovlivním.

Pokud to tvému partnerovi vyhovuje, tak fajn. Já se ale upřímně za každou s neoholenýma nohama a podpažím v létě otočím a řeknu si „panebože!“.

• Citovat
  • Upravit
1638
1.12.15 06:47

Chlupy brrrr…holim si kompletně všechno i ruce. Měla jsem ruce hrozně chlupaté, tak jsem to před 10 lety oholila a od té doby už pořád holim a vždycky budu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
1.12.15 06:47

Holím se, pro svůj pocit a estetiku. Ano je pravda, že teď v zimě to trochu zanedbávám. :lol: :oops:
Chlap si nemusí nutně holit nic, ale já nikdy třeba neměla partnera se zarostlým hrudníkem. Jooo vlastně musí, vousy. Nesnáším dřevorubecký styl a můj manžel ho tak miluje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 06:51

Já si chlupy vytrhávám. Na pipce jsem si nechala dorůst trojúhelníček. Uz se mi nelíbila úplně holá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 07:00

Já se holím v podpaeží, holím si nohy - depiluji, ale přirození - mám problém, když se oholím, vždycky se osypu :nevim: co dělám špatně, ale pak mě to kouše a je to na nic…takže oholím mezi nohama a nechám taky větší trojúhleníček :D protože bych se zákonitě osypala - zkusila jsem už všechny možné přpravky pro citlivou pleť a bez výsledku…ví někdo, kde dělám chybu? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32894
1.12.15 07:08

@mandarinkapomeranc nevím,taky to tak mám. Kombinuju depilacni krém a holení, nechávám dost velký trojúhelník, a pak potru zředěným tea tree olejickem. Nohy a podlaží holim taky, ale v zimě to flakam, tak 1× týdně, v létě obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
@mandarinkapomeranc píše:
Já se holím v podpaeží, holím si nohy - depiluji, ale přirození - mám problém, když se oholím, vždycky se osypu :nevim: co dělám špatně, ale pak mě to kouše a je to na nic…takže oholím mezi nohama a nechám taky větší trojúhleníček :D protože bych se zákonitě osypala - zkusila jsem už všechny možné přpravky pro citlivou pleť a bez výsledku…ví někdo, kde dělám chybu? :o

Mně pomáhá buď po oholení přetřít pleťovou vodou nebo dětským zásypem. Jo a ještě není špatnej, pánskej gel na holení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
@mandarinkapomeranc píše:
Já se holím v podpaeží, holím si nohy - depiluji, ale přirození - mám problém, když se oholím, vždycky se osypu :nevim: co dělám špatně, ale pak mě to kouše a je to na nic…takže oholím mezi nohama a nechám taky větší trojúhleníček :D protože bych se zákonitě osypala - zkusila jsem už všechny možné přpravky pro citlivou pleť a bez výsledku…ví někdo, kde dělám chybu? :o

Nehol proti směru růstu chloupků ale po směru. Pak to natři pánskou vodou po holení - trochu to pálí ale proti zarůstání pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí