Co kupujete dětem pod stromeček?

3383
28.11.15 17:02

Co kupujete dětem pod stromeček?

Ahoj holky, co letos kupujete pod stromeček dětem? Chci se tak trochu inspirovat.. Náš malej 20.měs. letos dostane pod stromeček vláčkodráhu, lego, stan na hraní, nějaké auto, plyšáka, knížku..a dál nevím. Něco z toho kupuje rodina, něco my rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
28.11.15 17:07

Drevene puzzle, ruzne vlkadacky, navlikacky a motoricke hracky. mame toho doma spoustu a se vsim si oba vyhrali.

http://www.dvedeti.cz/…na-desce.htm

http://www.dvedeti.cz/…lunce-do.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.11.15 17:09

Malé od kamarádky, 13m jsem koupila takovou dřevěnou krychly, z každí stranu je něco, na jedné malé počítadlo, na druhé se zkládají zvířátka, třetí má 4 díry ve tvaru geometrických tvarů a jsou k tomu kostičky, aby se dítě trefovalo a tak. Moc se mi líbila že je taková multifunkční a rozvojová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
28.11.15 17:14

Mě přijde, že už toho máte dost…? Nebo jsem divná? Kluk dostane Asi 5 hraček, a stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
28.11.15 17:17

Ahoj, já kupovala pro tříleťáka Kouzelné čtení od Albi, vypadá to vážně super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
28.11.15 17:20

Tak my toho též moc kupovat nebudeme, cca 6-7 věcí, ale zato koupím zas to, co vím, že využijeme. Ostrůvek na hraní do vany, akční kostky, hudební stoleček se světelnými efekty, houpadlo ve tvaru nějakého zvířátka (zatím nevím jestli čmelda nebo oslík) a ještě něco tam mám vybrané. kromě houpátka vše bude z eshopu dráčiku. malá 12m. Jo a ještě mám z ali objednaného olafa tak snad dojde do Vánoc a už koupený jídelní set talíř+miska+kelímek s minnie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.11.15 17:36
@Ráchelia píše:
Mě přijde, že už toho máte dost…? Nebo jsem divná? Kluk dostane Asi 5 hraček, a stačí :-)

já poprvé v životě koupila taky pro kluka míň dárků, ale je fakt, že dostává pořád něco. takže jich taky nemá tolik, ale budou ho bavit, snad :-) Mám kouzelné čtení, papouška, kytaru s mikrofonem, knížky, a fotbálek. Tak snad bude spokojený :lol: vždycky jsem dávala mnohem, mnohem víc, ale je fakt, že ho to pak vyloženě otravuje rozbalovat. jo a ještě stejné triko s tátou, na to je malej ujetý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
28.11.15 18:06

@LLenule111 hračky hračky hračky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.11.15 18:47
@LLenule111 píše:
Ahoj holky, co letos kupujete pod stromeček dětem? Chci se tak trochu inspirovat.. Náš malej 20.měs. letos dostane pod stromeček vláčkodráhu, lego, stan na hraní, nějaké auto, plyšáka, knížku..a dál nevím. Něco z toho kupuje rodina, něco my rodiče.

Tobě to přijde málo? Stejně rozbalí pod stromečkem tak dva dárky a bude z toho auf… Kluk vloni rozbaloval dárky 4 dny (bylo mu 18 měsíců) a to jich v porovnání s jinými dětmi zas moc nedostal.

Letos od nás dostane dřevěné domino, knížku, duplo a možná ještě puzzle. A to už mi přijde, že toho bude mít až až. Protože ještě dostane dárek od jedné tety, od druhé tety, od obou babiček, od paratety a sestřenic, možná od strýce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.11.15 18:51

Plastovou židli. Možná dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.11.15 19:04

Kluk (25m) miluje bagry, takže bagr-ze série MultiGo od Efka (firma, co dělá igráčky), nějakou magnetickou knihu se stavebníma strojema, knihu Bratři bagři, nějaký pořádný pastelky nebo jiný pisátka, nějako hru na poznávání barev bych ráda, to ho hodně zajímá a baví.. má ještě ségru pětiletou, takže hodně máme i po ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
28.11.15 19:14

Tak máme velkou rodinu a každý se ptá co koupit.. Jinak my jako rodice máme z toho jen jeden dárek, zbytek si bude rozbalovat u babiče, prababiček..atd.. Takže u nás pod stromečkem jen jeden dárek se mi zdá málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.15 19:27

My koupili doplňky k vlackodraze.syna 3 roky to hodně baví a je toho spousta, pak výtvarné věci, modelina, razítka, prstové barvy. super dárek je kolo ve vašem věku kolo-odrazedlo, věci na pisek, syna hodně baví nabirat do auta, puzzle, (ne vše jsme kupovali letos)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
28.11.15 19:28
@Fjodorka píše:
Plastovou židli. Možná dvě.
:mrgreen: prakticke! :potlesk: :P Pridej jese ponozky :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.11.15 19:40
@toooja píše: :mrgreen: prakticke! :potlesk: :P Pridej jese ponozky :P

i takové dárky jsou potřeba. Naše děti pravidelně dostávají peníze od dědy k narozeninám na boty. Nám to ušetří peníze a aspoň je to dárek, který se užije. Jiných blbin pro radost dostanou hromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí