Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, pečete některá z Vás na Vánoce nebo si kupujete v obchodě, nebo si necháváte od někoho péct? A co pečete? kolik druhů a co u Vás tzv.,,jede''
U nás cukroví moc nejede, tak se chystám jen na koka roládu, rohlíčky, linecký a hlavně co u nás jede, je kiwi řez jako zákusek ![]()
Peču kvůli dětem a s dětmi
linecké a perníčky, kvůli sobě
vanilkové rohlíčky. Muž si objedná u kámošky 2kg mixu a spokojenost…
JInak nejsme moc na sladké, ale tohle být prostě musííííí!!!
Samozřejmě peču, letos plánuju jen 8 druhů pečeného a asi 4 druhy nepečeného, potom ještě udělám asi 2 druhy jen po pár kouscích pro sebe, protože mám dost alergií
. Ještě jsem nezačala. První adventní víkend to jistí.
Já když byla jako dítě, tak jsme doma pekly několik druhů, fakt hodně..a stejně to jedl jenom taťka. My holky na sladké moc nebyly.. a nejsem dodnes.
Peču. Dohromady s babičkou teda. Děláme asi pětadvacet druhů a pečeme pro celou rodinu. Ale pro sebe samotnou si beru jen asi šest druhů. Banánky, nějaký linecké, kokosky, kokosové kostky, trubičky, ořechy, a možná ještě něco málo. ![]()
@LLenule111 u nas cukrovi zmizi hned po upeceni
jsme dva, tak pecu jen 3 druhy, vetsinou nanekolikrat. Ale tento rok jen jeden druh pro manzela, drzim dietu
kuppvane by manzel nejedl, je zmlsany
Peču, ale jen decentně. Kupované, ani dělané od někoho nemůžeme (vzhledem k potr. alergiím). U nás jednou vosí hnízda (ty jediné ve velkém), vanilkové rohlíčky, mrkvové trojúhelníčky, laskonky, kokosky, plněné ořechy, linecké košíčky a perníčky.
Jojo peču. Rohlíčky, linecké, perníčky, rumové rohlíčky… A vanocku 23. večer, aby byla na Štědrý den k snídani ![]()
Ta vůně, jé, holky, já se tak těším ![]()
Ale zdobí chlap s malým, já jsem na to levá.
Pečeme. Něco podle receptů od našich, něco podle tchánů a něco svého vlastního
Zatím jsme na 9 druzích pečeného a dvou nepečených. Letos nějakou novinku plánuju, protože jsem k narozeninám dostala knihu Cukroví z edice Apetit ![]()
@Paoloska
ona nám peče i úžasné narozeninové dorty, radši podpořím šikovnou mamču na mateřské než něco koupit v supermarketu
!
Kupované sice může být výborné, ale domácí je nejlepší:) Děláme rohlíčky, linecké, perníčky (sakryš, už bych asi měla začít s těstem…), úly a rumové kuličky. není toho moc, ale když dáme mezi rodinami dohromady, co kdo napekl, pomalu ani nevíš, co jíst dříve:)
Já taky peču, zatím jsme s manželem jen 2, tak peču max 3-4 druhy, prostě jen pro radost
a pak taky peču vánočky, každý rok začátkem prosince zkušební (jestli jsem to nezapomněla) a pak před Vánoci naostro ![]()