Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Martice já si ty nehty vždycky vystřihávám, několikrát jsem se už píchla nůžkama, pak mi to začlo hnisat no slast, ale dělám si to sama. Je to skoto jako kousání nehtů, akorát já si je stříhám. Nutno dodat, že teda dlouhý nehty na nohou se mi nelíbí, ale chtěla bych delší než mám
No a taky to nesmím dělat před mužským, protože ten z toho vždycky šílí
No a v těhotenství, to jsem trpěla ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Martice já si ty nehty vždycky vystřihávám, několikrát jsem se už píchla nůžkama, pak mi to začlo hnisat no slast, ale dělám si to sama. Je to skoto jako kousání nehtů, akorát já si je stříhám. Nutno dodat, že teda dlouhý nehty na nohou se mi nelíbí, ale chtěla bych delší než mámNo a taky to nesmím dělat před mužským, protože ten z toho vždycky šílí
No a v těhotenství, to jsem trpěla
no takto jsme na tom stejně manžel vždycky říká už si jdeš zase nípat nehty ![]()
Blanka S píše:lleennttiillkkaa píše:no takto jsme na tom stejně manžel vždycky říká už si jdeš zase nípat nehty
Martice já si ty nehty vždycky vystřihávám, několikrát jsem se už píchla nůžkama, pak mi to začlo hnisat no slast, ale dělám si to sama. Je to skoto jako kousání nehtů, akorát já si je stříhám. Nutno dodat, že teda dlouhý nehty na nohou se mi nelíbí, ale chtěla bych delší než mámNo a taky to nesmím dělat před mužským, protože ten z toho vždycky šílí
No a v těhotenství, to jsem trpěla
Jeeeee
tak to by měl manža spřízněné duše na povídání o nehtech a plísních
Přijde mi, že jakmile najde někoho se stejným problémem jako on, vysloveně si ty debaty vychutnává ![]()
Já teda taky šílím, ale chápu, že to je vážně problém, akorát to nesmí dělat večer u televize, když jsme tam oba ![]()
Ahoj,
poraďte mi někdo neznáte někde v Praze nebo okolí dětskou pedikérku. Syn má od malička špatné nehty na nohou, hlavně palečcích. Když byl malý, tak se mu kroutili nahoru a měl to co popisují ostatní tady v diskusy. Jenže díky tomu, že byl živý a hodně lezl, tak se mu ty nehty začaly kroutit ještě víc a často se mu zalomili a tak jsme je museli ustříhnout. Teď je má na palečcích strašně krátké a v podstatě mu je stíháme někde skoro v půlce nehtového lůžka. Protože jinak mu vyrostou dlouhé a zase se kroutí ven a lámou a vadí mu to.
Ráda bych, aby měl nehty alespoń trochu hezké, aby se nemusel pak stydět vzít si sandálky.
Nevíte jestli tohle řeší nějací doktoři?