Nehty u batolete

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
20.1.11 16:31

Martice já si ty nehty vždycky vystřihávám, několikrát jsem se už píchla nůžkama, pak mi to začlo hnisat no slast, ale dělám si to sama. Je to skoto jako kousání nehtů, akorát já si je stříhám. Nutno dodat, že teda dlouhý nehty na nohou se mi nelíbí, ale chtěla bych delší než mám :D No a taky to nesmím dělat před mužským, protože ten z toho vždycky šílí :D No a v těhotenství, to jsem trpěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.1.11 21:07
lleennttiillkkaa píše:
Martice já si ty nehty vždycky vystřihávám, několikrát jsem se už píchla nůžkama, pak mi to začlo hnisat no slast, ale dělám si to sama. Je to skoto jako kousání nehtů, akorát já si je stříhám. Nutno dodat, že teda dlouhý nehty na nohou se mi nelíbí, ale chtěla bych delší než mám :D No a taky to nesmím dělat před mužským, protože ten z toho vždycky šílí :D No a v těhotenství, to jsem trpěla :D

no takto jsme na tom stejně manžel vždycky říká už si jdeš zase nípat nehty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
20.1.11 23:34
Blanka S píše:
lleennttiillkkaa píše:
Martice já si ty nehty vždycky vystřihávám, několikrát jsem se už píchla nůžkama, pak mi to začlo hnisat no slast, ale dělám si to sama. Je to skoto jako kousání nehtů, akorát já si je stříhám. Nutno dodat, že teda dlouhý nehty na nohou se mi nelíbí, ale chtěla bych delší než mám :D No a taky to nesmím dělat před mužským, protože ten z toho vždycky šílí :D No a v těhotenství, to jsem trpěla :D
no takto jsme na tom stejně manžel vždycky říká už si jdeš zase nípat nehty :mrgreen:

Jeeeee :mrgreen: tak to by měl manža spřízněné duše na povídání o nehtech a plísních :mrgreen: Přijde mi, že jakmile najde někoho se stejným problémem jako on, vysloveně si ty debaty vychutnává :jazyk:
Já teda taky šílím, ale chápu, že to je vážně problém, akorát to nesmí dělat večer u televize, když jsme tam oba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.10.12 15:58

Špatné nehty u 2,5 kluka - okopané

Ahoj,
poraďte mi někdo neznáte někde v Praze nebo okolí dětskou pedikérku. Syn má od malička špatné nehty na nohou, hlavně palečcích. Když byl malý, tak se mu kroutili nahoru a měl to co popisují ostatní tady v diskusy. Jenže díky tomu, že byl živý a hodně lezl, tak se mu ty nehty začaly kroutit ještě víc a často se mu zalomili a tak jsme je museli ustříhnout. Teď je má na palečcích strašně krátké a v podstatě mu je stíháme někde skoro v půlce nehtového lůžka. Protože jinak mu vyrostou dlouhé a zase se kroutí ven a lámou a vadí mu to.
Ráda bych, aby měl nehty alespoń trochu hezké, aby se nemusel pak stydět vzít si sandálky.
Nevíte jestli tohle řeší nějací doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí