Nej kámoška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6203
21.12.11 17:47

V tomhle věku si každá hledá místo v životě a taky uplatnění. Takže to že si nad tebou nadzvedává sebevědomí a nebo tě shazuje k tomu asi patří. Co poradit? nevím asi se s takovými setkal každý z nás. Udělej z nej kámošky jen řadovou a poohlídni se někde jinde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.12.11 17:49

Tak tohle jsem nečekala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: … ještě mám jeden dotaz… jak tě napadlo tohle psát zrovna na emimi? :mrgreen:

Jinak určo souhlasím s tím co píšou holky… ignorace je nejlepší způsob ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.12.11 17:55
mahdalka píše:
No týýýjoooo,když mě bylo 15,to už je 19 let :oops: A podobný problémy jsem řešila se ségrou večer v posteli.
Jinak kéž bych já měla takový problémy-teď řešim už asi problémy dospělých :lol:

Já znám holku ve věku cca 32 let a její reakce (když jsem měla nedávno jiný názor než ona a nechtěla ten její přijmout za svůj) odpovídala také 15ti letům :lol: Urážky, smazání ze všech kontaktů… A to šlo jen o to že mne nezajímalo jakým způsobem kdysi odchovávala štěňata :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.12.11 19:27

Hanule, tak takhle reaguje moje tchýně a je jí skoro 60 :mrgreen: už si mě vymazala 2× z telefonu. :roll:
Jinak asi nejlíp udělaš, když ji budeš nějakou dobu ignorovat. A když škodit, tak chytře, aby nevěděla, kdo to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.12.11 19:45

Kašli na ní a buď šťastná.Tím jí naštveš nejvíc. ;)

• Citovat
  • Upravit
6532
21.12.11 21:26

Pomsta není dobrá věc. Všechno zlé, cvo kdy uděláš, se jednou proti tobě obrátí. To si pamatuj.

Myslím, že tvoje kamarádka má velký problém se sebevědomím. Možná to tak nevypadá. Spíš naopak, dělá ramena, tvaří se, že je v pohodě. Ale není. Má potřebu být lepší než je. Být lepší než ostatní. Aby se jí to podařilo, shazuje tě. Dělá to pouze pro to, aby se cítila líp sama před sebou. Možná si to tak docela neuvědomuje. A možná, že by potřebovala sama pomoc. Třeba jí doma málo chválí a připadá si méněcenná. Třeba na ní mají rodiče velké nároky, které nedokáže splnit. Chování tvojí kamáradky má nějaký důvod. Otázkou je, jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová