Nej kámoška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.12.11 16:17

"NEJ KÁMOŠKA"

Ahoj, nedávno jsem psala zpověd o nej kámošce, která mě schazuje (zpoved sem překopíruji) a teď to všechno dokazila. Včera napsala mému příteli, že ho podvádím a podbné keci. NENÍ PRAVDA! Tak jsem to jakoby svedla na jinou spolužačku a ona jako že mi závidí atd. žee ona by to neudělala atd – prostě se vykecávala. Já už to vidím jen na pomstu.. nebo nevím co?? Máte nějakou radu? A nejlíp jestli nevíte o nějaké zaručeně dobré pomstě… Dík ;)
Ano, další 15-letá puberťačka s trapným problémem, ale jinou možnost řešení neznám.. Pomluvy jsem uplně díky serveru zpovednice.cz přestala řešit. Ovšem teď se mi do života připletl „konflikt“ s nej kámoškou. Chystá se nám Vánoční akaddemie a mi jsme natrénovali sestavu. Ovšem já se dostala do těch lepších, ale kamarádka - ač tancuje profesionálně - ne. Stala se z ní hrozná otrava a jenom nám to kazí a dělá otrávenou. Ovšem, tohle bych ještě přehlédla, ale jak se ke mě chová při hodínách. Např. máme dějepis a mě moc zajímá. Nikoho ze třídy ne. Tak si dělám výpisky z toho, co učitelka říká a ona má poznámky typu že jsem horší než největší šprtka od nás, že jsem se změnila apod. Nebo o matice, jelikož jsem chyběla, neměla jsem popsaný celý sešit, protože si danou látku vždy okopíruji. To byly zase poznámky typu: tady jde alespoň vidět kdo se snaží atd. Nebo jsem jí řekla že na předtanečním mě pochválil kluk jak tancuji. Ona na mě že se jí 6 kluků ptalo jestli tancuje závodně. Prostě furt mě musí něčím předbíhat. Normálně jí vadí že se učím! Pak jí říkám že se mi jeden kluk nelíbí a ona něco ve smyslu že taky nemám zrovna nejhezčího kluka na světě. Už mi to leze celkem krkem! To já mám rozplánovanej čas a nechodím někam na koně jako ona! Tak se má taky snažit. Pak se stane, že dostanu lepší známku než ona, což je teď velmi často a ona se semnou nebaví. Včera o ČJ jsem dostala 1,2 a ona 1,1 a furt mi vnucovala jak je dobrá, ale že je na ní učitelka zasedlá, a proto jí nedá 1 na vysvědčení. Potřebovala jsem se vypsat a také bych poprosila o vaše názory na mojí situaci. Já vím, plácám jedno přes druhý, lae píši tak jak mě to zrovna napadá. Taky se omlouvám za chyby. :) Hezký zbytek večera :))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
21.12.11 16:26

Čumím jak puk, co to tu je 8o

Taky mi bylo 15, dávno :mrgreen: i když 15 jsem měla již v tomto století vlastně :mrgreen:

Pomsty znám dobré, ale to asi není vhodné rozebírat :mrgreen:

Nicméně bych se na „kamarádku“ vykašlala, určitě nemáš jenom jednu kamarádku a můžeš se učit, mít svého kluka atd. a nikdo Ti do toho nebude kafrat :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 16:31

ráda si ty pomsty poslechnu ;)

• Citovat
  • Upravit
15066
21.12.11 16:34

Víš co?Moje holky tyhle problémy v patnácti řešily se mnou.Sedni nebo zalez si s mamkou do postele a proberte to spolu.Ta poradí nejlíp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.12.11 16:36
Anonymní píše:
Máte nějakou radu? A nejlíp jestli nevíte o nějaké zaručeně dobré pomstě… Dík ;)
Ano, další 15-letá puberťačka s trapným problémem, ale jinou možnost řešení neznám..

To je jak z Bravíčka :mrgreen: Jsem zvědavá, jestli někdo vymyslí nějakou pomstu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.12.11 16:40

nejlepší pomsta je být v pohodě a na „kamarádku“ kašlat. ono to zní neakčně, ale když ve svém okolí vidím, co to s lidma dokáže udělat :mrgreen:
když budeš vymýšlet nějaké pomsty, tak se snížíš na její úroveň a pro ostatní budete prostě dvě slepice, co si škubou peří - a nikdo nebude řešit, která si začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
21.12.11 16:41

Já tohle spíš řešila na základce, na střední už to bylo lepší. I když jsem se pak na maturiťáku opila a 4 hvězdy z naší třídy poslala do … :jazyk: Vnímala jsem všechno a slyšela jsem i to, jak říkají, že mě neberou vážně, že jsem stejně opilá. Jenže já to vážně fakt myslela. Sranda byla v tom, že jsem je pak jednu podruhé potkávala na přijímačkách na výšku na několika výškách. Takže mstít se asi nemá moc smysl.
Takže moje rada je, pokud máš nějakou důvěrnici, tak se jí vypovídej. A jinak IGNOROVAT, IGNOROVAT, IGNOROVAT. Když zjistí, že ti to nevadí, většinou to přestanou dělat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.12.11 16:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pardon :oops:
Na „kámošku“ se vykašli, ignoruj ji. Když se budeš mstít, budeš za blbku ty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.12.11 16:52

Tím jí nejvíc ukážeš, když si jí nebudeš všímat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
21.12.11 16:53

to není nej kámoška ;) ..i když já jsem měla taky tu nej a chovala se stejně…nedokázala jsem bez ní být…nevím proč,ale je to tak…nějak jsme se doplńovaly :lol: ..tedy byly jsme 3 a vždy byl nějaký průser…vydržela jsem do ukončení základky a pak pryč od nich… 8) …jsem za to moc vděčná…pokud jsi s ní na škole tak vydrž :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.12.11 16:58

ty jo to sem byla taky taková 8o Asi jo :lol: Hele tohle není kámoška, tak se s ní nekamarad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.12.11 16:59

No týýýjoooo,když mě bylo 15,to už je 19 let :oops: A podobný problémy jsem řešila se ségrou večer v posteli.
Jinak kéž bych já měla takový problémy-teď řešim už asi problémy dospělých :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
21.12.11 17:16

Přesně jak píšou holky :) Vyprdni se na ni, tohle není kamarádka. I kdyby jses jí pomstila, co myslíš, že změníš? Obrátilo by se to nakonec akorát proti tobě. Musíš být lepší, přeci, ne :pankac: Ona bude pořád stejná…stejný člověk. Neumí se těšit z úspěchu jiných, umí jen závidět. Když jí budeš ignorovat, bude jí to štvát mnohem víc, než nějaká pomsta :pankac: Připrav si třeba univerzální odpověď + úsměv…něco jako „Když myslíš :lol: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.12.11 17:23

Nejlepší pomsta je ignorace a koncentrované štěstí..to jí dodělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
21.12.11 17:47

V tomhle věku si každá hledá místo v životě a taky uplatnění. Takže to že si nad tebou nadzvedává sebevědomí a nebo tě shazuje k tomu asi patří. Co poradit? nevím asi se s takovými setkal každý z nás. Udělej z nej kámošky jen řadovou a poohlídni se někde jinde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová