Nějak se nedaří.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
19.9.06 10:59

Ahojky

Já začla chodit na krev - vždy nějaký den cyklu - podle toho se sledovalo jestli dochází k ovulaci - taky mi často dělali vnitřní UTZ a kontrolovali jestli dozrává folikul. Manžel musel hned v začátku na spermiogram - protože ač se to nezdá, nejvíce problémů je právě u mužů - mu to vyšlo špatně tak dále kontrolovali mě -ho odeslali na urologii … příčina nezjištěna - prostě to tak má možná od narození jen to nevěděl. Já pak začla brát nějaké injekce které načasovávaly ovulaci - nebo mi dr. řekl že přesně v 10 večer má být sex a druhý den kontroloval kolik spermií žije a tak .. no bylo to na dlouhé lokte - museli jsme i na genetiku - tam bylo vše OK, a začly takové ty první pokusy typu že jsem brala léky na tvoření vajíček a zkoušli jsme přirozeně - ale věděli jsme že třeba právě dnes je ovulace a tak … šla jsem ale přímo za dr. z CAR - jenže jsem z malého města a tady ten dr. dělá přípravu na umělko, dělá inseminaci i veškerá vyšetření ale transfer vajíček pak dělají asi 20km dál přímo v CAR - on je gynekolog spolupracující s CAR - ale třeba odběr vajíček dělá sám - no prostě tím, že on není ten který si za to účtuje peníze se snaží opravdu přijít na příčinu a netlačí hned do umělka jako jiná centra a proto jsem sním 100% spokojená. Já pak byla ještě před umělkem na hysteroskopii - to je v narkoze - kontrola dělohy + mi u toho kontrolovali průchodnost nějakou tekutinou - tam právě zjistili že mi špatně narůstá ta sliznice. Každý dr má ale jiný postup - bohužel některá centra ti jednou vemou krev, manželovi spermie a odsoudí tě rovnou k umělku … hold dneska je to obchod :o(( Jinak po prvním nepodařeném IVF jsme jeli do Prahy na imuno kde ještě našli tu buněčnou imunitu. Takže bylo toho docela dost - ale jsem ráda že jsem nemuseli hned dávat tolik tisíc za umělko - nejdřív se mě snažili prohlídnoout. Bylo to sice marné ale aspoň mám pocit že se snažili. Jinak tím že je manžel témšř neplodný nás umělko stálo nejdřív 24 tisíc a to druhé úspěšné téměř 30.tisíc - a to mluvím o těch „hrazených umělkách“ pojišťovnou - takže docela fakt síla no. jesli budeš ještě něco chtít vědět klidně mi písni na email Dandy_S@centrum.cz Tak hodně štěstí ať to máš jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí