Nějaká maminka z Rožnova pod Radhoštěm?

9
7.5.14 17:14

nějaká maminka z Rožnova pod Radhoštěm??

Ahoj, najde se tady nějaká maminka z Rožnova pod Radhoštěm a okolí?? Na pokec, procházky s prckama a tak.. Já jsem z Hutiska -Solance, je mi 23 let a mám skoro ročního chlapečka.. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
7.5.14 19:14

@Pája100 ahoy, mě je taky 23 a jsem z Valašské Bystřice, mám rok a pul starou dcerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.5.14 09:22

Super.. A neměla bys chuť se někdy projít, pokecat.. Všechny moje kamarádky děti ještě zatím nemají, jsou na VŠ, tak tu nikoho takového nemám, a už mě nebaví sama chodit na procházky.. :) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
20.1.16 15:11

Maminky Rožnov pod Radhoštěm

Ahoj, jsme v Rožnově přistěhovaní a hledáme tetu a kamaráda (kamarádku) pro syna na vycházky. Nechtěly by jste někdy zajít třeba na kafčo? Vidím, že diskuze je už stará milion let, ale už mě nebaví chodit venku sama… Malému jsou 4 měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.9.16 09:38

@krukynka Ahoj, my bychom se rádi přidali, akorat jsme oproti Vam trochu mladší. Malá ma půl roku.. A jsme z Hutiska. Ale do Rožnova jezdime často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
1.9.16 11:29

@Pája100, tak půl roku je fajn, za půl roku za rok jim bude stejně :lol: Tak třeba můžeme někdy něco podniknout? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.9.16 12:01

@krukynka ano můžeme. Máš FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.9.16 22:30

Na tu procházku se k vám klidně přidám, ikdyž mě porod teprve čeká za 3týdny :) Bydlím v Rožnově teprve půl roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.12.17 20:22

Holky nějaká maminka z Rožnova? Budeme se tam stěhovat v únoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová