Nějaké tipy na větrání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.24 21:22

Nějaké tipy na větrání?

Ahoj, jak vyvětrat špatně větratelnou místnost?
Máme dlouhou úzkou ložnici v bytě, kde na konci je okno a na začátku naproti vstupním dveřím do pokoje koupelna s klasickým větrákem. I když se celý byt snadno větrá, protože má okna na obě strany, tak tento pokoj se větrá blbě, furt je tu takové dusno. Navíc sem jde oknem kouř od sousedů pod námi. Potřebovala bych větrat tak, aby šel vzduch skrz byt dveřmi do ložnice a oknem ven a ne naopak. Když pustím větrák v koupelně, jde to právě opačně. Pomohl by přenosný ventilátor? Nebo je to blbost a nepomůže nic? Strašně mi vadí ten smrad z kouře, sousedi čoudí z okna ve dne v noci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15661
3.9.24 23:01

Určitě bych si o tom promluvila se sousedy, protože hulit někomu téměř do oken, je lidská bezohlednost. :cert:
Jinak, doma v ložnici, bych to řešila tím ventilátorem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 09:08
@Černá Madonna píše: Více

To samozřejmě je, ale pod náma bydlí lidé z té nejnižší sociální vrstvy v městském 1+1, děda jde denně brzo ráno pro tašku piva a celý den zřejmě kouká na televizi s cigárem v ruce, jeho dospělá dcera, která je evidentně na drogách, a její syn - školák. Sotva otevřou dveře, vyvalí se oblak smradu z kouře. Oni nebudou chodit kouřit před dům jen proto, že já jim to řeknu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10819
4.9.24 09:10

Chtela jsem poradit maly vetrak postavit ma parapet, ale kdyz to potřebuješ opacne tak holt na druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný