Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuji poradit s výběrem autosedačky pro skoro roční dítě. Která je nyní v testech nejlepší v kategorii 9-18 nebo 9-36kg? Pořád něco hledám na netu, a už sem z toho úplně mimo…tak zkouším zda mi neporadíte tady.-)Děkuju
Nevim, ktera je ted nejlepsi…ale hodne dobre testy ma Cybex Pallas 2 fix.my ji mame a pro druhy chci tu samou ![]()
@janca2002 je pro dítě vyrůstající z vajíčka vhodnější sedačka 9-18 než 9-36, jak z hlediska bezpečnosti, tak i pohodlí,
mezi nejlepší 9-18 patří mezi isofixovými: Römer Safefix plus, Römer Trifix, Römer Duo plus, Römer Versafix, Besafe IZI Comfort X3 Isofix, Chicco X-Pace isofix, Cybex Juno-Fix nebo Maxi-cosi Pearl s FamilyFix, Kiddy phoenixfix pro 2 a bez isofixu Römer King plus, Besafe IZI Comfort X3 nebo Maxi-cosi Tobi, -
Jedině Römer King Plus 2013. Jsme hodně velcí šťouralové, ale tahle je fakt báječná. Rozmezí 9-36 mi přijde prostě moc… Malá je v ní happy…
http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=r%C3%B6mer%20king%20plus%202013&utm_content=product-exact&utm_campaign=nasli-jsme
Tady je odkaz na adac testy třeba Ti to pomůže. Taky jsme nedávno kupovali autosedačku a po dlouhém hledání a i odzkoušení jsme koupily kiddy phoenixfix pro 2 .Ale zatím ještě musíme chvilku počkat než nám malá do ní doroste ![]()
Příspěvek upraven 07.05.14 v 10:36
Koukni treba sem http://www.autobild.de/…/alle/page/1
my mame Maxi Cosi Pearl a je uzasna, pevna, robustni a pohodlna
Tak to zkusím vše omrknout, děkuju moc. Už mám nejvyšší čas, -)
Podle testů je úplně nejlepší Kiddy Phoenixfix pro 2, teď to taky řešíme.
Ahoj holky…koukám, že diskuze ohledně sedaček je u všech téměř stejná…Právě řešíme, že nás prcek už z vajíčka vyrůstá, tak hledáme Hlavně Bezpečnou a pak taky Pohodlnou autosedačku..
@janca2002 Jani jakou jste nakonec koupili???
@Pajča26 včera nám dorazila Kiddy Phoenixfix pro 2 (podle dTestu i zahraničních testů je v současné době nejbezpečnější na trhu). Synovi je 8 měsíců, váží 9,2kg a z vajíčka už nám vyrostl. Včera jsme ji vyzkoušeli a je perfektní, synovi se v ní moc líbí (začal se v ní smát a hrozně ho zaujal pult, který je v této autosedačce namísto pásů).
edit: jo a v jednom eshopu se mi ji podařilo sehnat za 6200 a zdarma mi k ní dali potah na protější sedačku proti okopání (taky od kiddy) a ještě slevu 300,– na jakékoliv další zboží v objednávce. Takže jsem ještě koupila rolety do auta.
Příspěvek upraven 27.05.14 v 10:06
@Pajča26 Máme Römer, spoléhám na to, že dopadla dobře v crash testech. Cybex s tím pultíkem je prý taky hodně bezpečný, ale odvažuju si tvrdit, že by mi v tom naše děti zbřídily… tak jsme ji ani nezkoušeli.
Příspěvek upraven 27.05.14 v 10:18
@Pajča26 taky máme kiddy phoenixfix pro 2 a je super Niky se v ní hrozně líbí když jsme jí v tom obchodě zkoušeli nechtěla pak do vajíčka a chvíli se vztekala. A my jí sehnali za 5571 měli jsme na ní 10% slevu
Příspěvek upraven 27.05.14 v 10:54
Ja jsem moc spokojena s romer safefix plus. V aute drzi jak prilepena a dcera je v ni asi od 8m, kdy uz pro ni nebylo pohodlne vajicko. Nevolila bych sedacku s pultikem. Od znamych vim, ze si deti velice spatne zvykaji na pripoutani ve vetsi sedacce.
@avm3 píše:
@Pajča26 Máme Römer, spoléhám na to, že dopadla dobře v crash testech. Cybex s tím pultíkem je prý taky hodně nebezpečný, ale odvažuju si tvrdit, že by mi v tom naše děti zbřídily… tak jsme ji ani nezkoušeli.
teda upřímně Cybex s pultíkem v dTest vycházejí ve všech parametrech líp, než jakékoliv sedačky značky Römer
takže nevím, kde jste přišla k tomu, že je to nebezpečné.
@krakatice píše:
teda upřímně Cybex s pultíkem v dTest vycházejí ve všech parametrech líp, než jakékoliv sedačky značky Römertakže nevím, kde jste přišla k tomu, že je to nebezpečné.
Bože
překlep, má tam být bezpečný ![]()
Ale kdyby jsi ten příspěvěk pořádně přečetla, tak ti to dojde…