Nejde odemknout auto

Anonymní
22.11.23 20:54

Nejde odemknout auto

Prosím pomoc, nejde mi otevřít auto, ani dálkově klíčem ani manuálně. U odemykání na klíčích se auto ani nerozblikne, ani nevydá nějaký zvuk při odemknutí. Nevíte někdo co s tím je, kolik případně stojí oprava ATP? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6703
22.11.23 21:21

Zdechla ti baterka v autě, ale prý by to pořád mělo jít násilím přes ten klíč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
23.11.23 06:23
@Anonymní píše:
Prosím pomoc, nejde mi otevřít auto, ani dálkově klíčem ani manuálně. U odemykání na klíčích se auto ani nerozblikne, ani nevydá nějaký zvuk při odemknutí. Nevíte někdo co s tím je, kolik případně stojí oprava ATP? Děkuji moc

Blbost, abys neodemkla manualne klickem. :think:
Nejspis se ti vybila baterka v klicku. :nevim:
Pod madlem na dverich budes mit pojistku na pouziti klicku.

V zivote jsem neslysela, ze by se diky baterce v aute nedalo odemnknout manualne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
23.11.23 06:57

Me jednou neslo otevřít auto dalkacem, kdyz mu umrela baterka. Ale porad sem se do auta dostala manuálně :nevim: odemkly se jen ty jedny dveře, nenastartovalo to, samozřejmě, ale do auta sem se dostala :think:
Nova baterka me stala asi dvojku.
Nevim, co je ATP :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
23.11.23 07:00
@Mar__tanka1983 píše:
Me jednou neslo otevřít auto dalkacem, kdyz mu umrela baterka. Ale porad sem se do auta dostala manuálně :nevim: odemkly se jen ty jedny dveře, nenastartovalo to, samozřejmě, ale do auta sem se dostala :think:
Nova baterka me stala asi dvojku.
Nevim, co je ATP :oops: :mrgreen:

No jasne, ze nenastartuje. Doufam, ze s tim zakladatelka ani nepocita :zed:
ATP je podle me “ a tak podobne” :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
23.11.23 07:02

V obou případech to má jít přes klíček, jen u chcíplé baterky auta ho chce trošku přetočit, aby se odemknulo. Někde na fórech ale říkají, že občas je potřeba zkusit oživit baterku (popis byl nějak přes spodek auta, na mě moc složité).

Jestli je to baterkou v klíčku, tak si auto v klidu poblikává (např led ve dveřích) a stejně to jde manuálně klíčem odemčít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.11.23 07:12

Manualne to nejde presne proc/jak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
23.11.23 07:21

Zakladatelko, jako první zkus Google, typ auta a " manuální odemčení".
Jestli mas nejakej novej vůz, treba je na to někde zašitej haklík nebo jinej fígl.
Mas zamek na kufru? Zkusila bych ten. Nejak se dovnitř dostat musí, uz jen z bezpečnostního důvodu. A taky, aby ses dostala k páčce od haupny…

Jeste me napadlo, jestli to je nejakej starej kepl, jestli ten zamek neni rozbitej uz jak dlouho, ale pouzivanim dalkoveho si na to jen neprisla…resenim je opet zkusit zamek na kufru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
23.11.23 07:25

Mé mamce taky takhle nešlo odemknout auto, byla zaufala a pak zjistila, že je u špatného auta :oops: :lol: úplně stejné, jen o kousek dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
23.11.23 07:32
@thalasan píše:
Mé mamce taky takhle nešlo odemknout auto, byla zaufala a pak zjistila, že je u špatného auta :oops: :lol: úplně stejné, jen o kousek dál :lol:

Tak tohle mi prolítlo hlavou jako první, jestli je u správnýho auta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.11.23 09:13
@thalasan píše:
Mé mamce taky takhle nešlo odemknout auto, byla zaufala a pak zjistila, že je u špatného auta :oops: :lol: úplně stejné, jen o kousek dál :lol:

Já takhle jednou v zime v noci ometla cele auto( hezky poctive i se strechou) akorat u ty bytovky sme meli stejny auto 2 a strasne sem se divila, ze nejde odemknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
23.11.23 09:15
@Anonymní píše:
U odemykání na klíčích se auto ani nerozblikne, ani nevydá nějaký zvuk při odemknutí.

Vybitý placatý článek v elektronickém dálkovém ovládání. Bývá tam CR2025 nebo CR2032. Koupíš u Vietnamce, vyměníš svépomocí. Vyřešeno.

Pokud to nepomůže, pak je vybitá baterie auta, nebo porucha v dálkovém ovládání.

Otvírání dveří přes mechanický zámek může jít ztěžka, zvlášť pokud ten zámek zatuhnul a nebyl nikdy používaný.

• Citovat
  • Upravit
957
23.11.23 09:26
@thalasan píše:

To se mi stalo dnes. Auto neslo otevrit, pritom jsem slysela zvuk odemknuti auta dalkacem i to probliklo. Akorat ze moje auto stalo az za tim autem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
23.11.23 11:24
@Knizka píše:
To se mi stalo dnes. Auto neslo otevrit, pritom jsem slysela zvuk odemknuti auta dalkacem i to probliklo. Akorat ze moje auto stalo az za tim autem :lol:

Já mám z venku dost běžné auto, až ta vnitřní výbava a motorizace je poměrně atypická, takže na velkém parkovišti koukám po značce naprosto běžně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný