Nejí málo?

244
2.7.13 18:44

nejí málo??

Maminky poradte prosím. Naše malá má 3,5m. Od 1,5 m jsme na UM. Maličká mi pila co 3 hodinky. Dávky asi 14 dní dávám okolo 120-130ml. Dnes jedla jen ráno v 6, potom v 11, o půl 4 a ted kdyz jsem ji po koupání chtela nakrmit tak plakala, plivala mlicko kolem sebe a usla. V noci mi jedla vzdy kolem 12-1 a pak až nad ránem. Může to být „přelom“ a ted už bude jist po více hodinách? Jsem z toho trochu nervozni… Díky za vaše názory nebo zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20385
2.7.13 18:49

Ahoj, nasi male je 5 mesicu, ve dne ji porad krmim po 3 hodinach, vypije tak 160ml na davku. V noci neji, takze vecer a rano ji davam 200ml a vetsinou to vypije vsechno… ;)

Takze myslim, ze Ti rozhodne malo neji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.7.13 18:51

Spíš než počet krmení je důležité celkové množství mlíka, co mimino vypije za den. Pokud to je v pořádku (tzn. přibírá, má dost počůraných plínek atd.), tak je jedno, jestli si to rozvrhne třeba do čtyř velkých dávek nebo rozdrobí do sedmi malých. Kolik tedy vypije za celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.7.13 18:53

@Elen.G ahoj,ja mam 3m a pije mi podobne jako tobe, kdyz jsou vedra, tak mi pije min a treba 50ml mi necha, jako dnes.Stim,ze je i vic unavenej, vydrzi ani ne hodku si hrat a padne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.7.13 19:13

Normálně tak 800 denně. Dneska ani né 500. To mě trochu polekalo… možná je to tím vedrem. Já uvidím jak to bude zítra. Ted se mi probrala tak jsem ji zkusila dat… zase rvala a nechtela, jen si 3× cucla caje a zase place… ma cervene ocka, myslim ze je unavena tak ji manzel nosi a snazi se ji uspat… Děkuju Vám za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
2.7.13 19:19

No nevim.. když mimino nejí, najednou z ničeho nic, tak za tím většinou něco je.. nechci strašit, počkala bych do zítřka a uvidíš… jestli teplota nebo něco dalšího se objeví..a jestli by nejedla i zítra, zkus dr, at vám třeba uděla CRP atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.7.13 19:21

@verrru Já si říkám, že kdyby měla bolení nebo hlad tak pláče, ale ona pláče jen když ji chci to mlíčko dát… ted se tady na manžela smeje a střílí po něm dudlíkem :-) (snaží se ji uspat)…ale mám z toho i tak divný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
2.7.13 19:25

@Elen.G no já jsem to měla když měl malý 2 měsíce.. najednou přestal pít, normálně jsem kojila, tak jsem brečela co se děje a že nechce.. vyklubal se z toho zánět močových cest, ze začátku absolutně bez jiných příznaků..ale máme luxusní dr. která to zachytila včas.. tím tě smozřejmě NECHCI strašit, jenom že se nám to stalo, mě by to v tě době nenapadlo ani omylem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.7.13 20:21

Tak ted mi malá vypila 110ml a usla… bez pláče, bez vzteku… skoro po 5 hodinové pauze. Jsou v pořádku 5ti hodinove pauzy mezi jidly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 20:25

@Elen.G me mala zacala takhle blbnout s mlekem, před mesicem, ted ji je 4 mes korigovane, jinak bio veku 6m. Byla n krvi a na prevazeni…vse v poradku, ted uz pije jen ve spanku, ještě, ze ji prikrmy…proste jsou deti, co jim mlicko prestane chutnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 20:29
@Elen.G píše:
Tak ted mi malá vypila 110ml a usla… bez pláče, bez vzteku… skoro po 5 hodinové pauze. Jsou v pořádku 5ti hodinove pauzy mezi jidly?

jestli ti pribira a ma pocurane plinky, tak je to ok…me mala ji tak po 3-4 hodkach, ale to usne a ja ji musim v tom spanku nakrmit :zed: uz to je psycharna, aspoň ty prikrmy basti, tak mi to nahradi nejake jidlo za den, ale mlika musí mit furt dostatek, je ještě mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.7.13 21:18

@kaseny88 @kaseny88 Ja zacnu pomalu s prikrmy az tak za 3 tydny tak doufam, ze mi bude pit dobre…ta predstava ze krmim ve spanku… :-( Uvidime jak to bude zitra i kdyz to tady maji byt jeste vetsi hyce tak bude protivna. A jedem na cely den pryc… Já si rikam, ze by to přece bylo možné, že bude jist treba co 4-5 hodin… kéž by to bylo ono a ne nejaky problem… to jsem si prave rikala, ze konecne se nam vse ustalilo…nejdriv prdiky, pak zvykani na UM, pořád pláč a teprve poslední 3 týdny je docela v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 21:50

@Elen.G jj mala mela taky silene problémy s prdikama, pak ji neskútecne bolelo brisko při jidle, des a hruza, ještě se mi narodila ve 32 tt a taky, kydz uz bylo vse celkem ok, tak prozmenu nechce mliko…no co nadelame…hl. ze jsou zdrave… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.7.13 22:04

Není po očkování? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
3.7.13 06:19

@peggy.sl očkování měla už minulé utery…mela teploty 2 dny, ale pak už úplně v pohodě. @kaseny88 Prdíky nemáme, maličká střílí sama bez problémů, cvičíme, dáváme espumisan a laktobacílky a už je v pohodě delší dobu… V noci mi vypila v 1 130ml a ted rano o půl 6 100ml… trochu nechala… tak uvidíme… je pravda že to pila dost dlouho a hrala si u toho a smala se… Před tím to vždycky úplně rychle vypila a tahala…byvala hladova. Má 6 kg a 62 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová