neji, nespi a vzteka se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
12.8.08 08:18

neji, nespi a vzteka se

mam takovy problem a potrebovala bych poradit jestli nevite proc se to deje jestli to nejsou treba zoubky ja uz vazne nevim. malej mi nechce temer jist. pri kazdem jidle s nim bojuju a premlouvam ho. a to nejen u prikrmu ale i u mlika. normalne vypil celou flasku ale ted si trikrat cucne a zacne zlobit a plivat to tak chvilku bojujem a sem tam se prisaje a vypije zhruba pulku. no a prikr uz snedl celou sklenicku ale ted sotva pulku nevim proc nechce jist a to jedl tak krasne. taky se mi zacal hrozne v noci budit. Budil se tak jednou napil se a spal az do jidla kolem paty a pak dal ale ted se mi budi kazdou hodinu i casteji a neusne dokud mu nedam napit. :( uz jsem z toho celkem unavena. a aby toho nebylo malo tak se temer cely den vzteka nechce se hrat povidat temer nic nebo jen na chvilku a pak uz se zase rozciluje. :( myslite ze to jsou zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
12.8.08 08:25

zuby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
12.8.08 09:22

Trefa! Zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.08 13:36

Nevim, nas Vitek takhle zlobil s jidlem skoro dva mesice a zuby mu vylezly az ted, po trech mesicich, co jsme na ne cekali a pricitali to tomu nejezeni. Mozna se mu ten jeden zoubecek tri mesice prorezaval, nevim, kazdopadne to bylo o nervy…
Preju pevne nervy a zubate papajici mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí