Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mam takovy problem a potrebovala bych poradit jestli nevite proc se to deje jestli to nejsou treba zoubky ja uz vazne nevim. malej mi nechce temer jist. pri kazdem jidle s nim bojuju a premlouvam ho. a to nejen u prikrmu ale i u mlika. normalne vypil celou flasku ale ted si trikrat cucne a zacne zlobit a plivat to tak chvilku bojujem a sem tam se prisaje a vypije zhruba pulku. no a prikr uz snedl celou sklenicku ale ted sotva pulku nevim proc nechce jist a to jedl tak krasne. taky se mi zacal hrozne v noci budit. Budil se tak jednou napil se a spal az do jidla kolem paty a pak dal ale ted se mi budi kazdou hodinu i casteji a neusne dokud mu nedam napit.
uz jsem z toho celkem unavena. a aby toho nebylo malo tak se temer cely den vzteka nechce se hrat povidat temer nic nebo jen na chvilku a pak uz se zase rozciluje.
myslite ze to jsou zuby?
Nevim, nas Vitek takhle zlobil s jidlem skoro dva mesice a zuby mu vylezly az ted, po trech mesicich, co jsme na ne cekali a pricitali to tomu nejezeni. Mozna se mu ten jeden zoubecek tri mesice prorezaval, nevim, kazdopadne to bylo o nervy…
Preju pevne nervy a zubate papajici mimi ![]()