autosedačka pro mimi 4měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1523
7.8.08 07:35

autosedačka pro mimi 4měsíce

Ahoj holky,
chtěla bych vás poprosit o radu. Sestra má holčičku, jsou jí 4 měsíce, její přítel chce koupit autosedačku tu co roste s dítětem (0 - 36 kg) máte ji někdo máte s ní zkušenost. Sestra si myslí, že je nepraktická kvůli nošení malé, takhle vyndá autosedačku vajíčko když někam jedou a potřebuje do obchodu,na úřad atd aby neměla malou na ruce (to se blbě nakupuje, vyřizuje no znáte to)
A ještě jeden dotaz, to vajíčko co sestra má má podložku z tvrdého polystyrenu a pak je jen látka (mají ji půjčenou) nějak se nám to nezdá, přijde mi že tam chybí ta měkčí podložka, tohle je plast, na tom asi 1 cm tvrdý polystyren obkreslující tvar sedačky a pak už jen látka (bez jakékoliv vycpávky nebo tak, je to značka Deltim) má to tak být ?

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4338
7.8.08 07:50

Taky mame pujčene vajičko a je presne take jak ho opisuješ.Maly je uplne spoteny ked ho vyndavam.Auto sme si koupili až teraz tak by sa mi nevyplatilo kupovat novu.A 4m mimčo by som do tej velkej nedala.viem o tom,že je 9-36kg,ale 0-36?to som ešte neslišela.Teraz si idem koupit 0-18. Ta čo rastie s dietatom mi pripada drasticka a moooooc velika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
7.8.08 07:53

Nesedící dítě do 9kil do velké sedačky nesmí! Tam je omezení právě těch 9 kil a teprve pak se přednává do velké sedačky, to už může být rostoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.8.08 08:07

Děkuju holky,
Luciku my to malý vypodložili takovými podložkami,bylo to moc tvrdé myslím že by tam ještě mělo něco být...........

Já taky nevěřila že taková sedačka je, ale fakt jsem jí na netu našla......... Přišel s tím ségřin přítel, že nebude kupovat na pár měsíců nějakou sedačku a pak zase, nám to ale taky přijde špatný, když mimi stabilně nesedí tak ho cpát do tak velké sedačky, píšou tam že je polohovací ale i tak :roll: opravdu pak malou tahat jen na ruce když musíš někam jít.......................

Iffko, já to sestře řeknu, nechtěla se hned hádat ale jen co jí to přítel řekl, nezdálo se jí to, tak jsem chtěli zjistit nějaké info než se s ním pustí do křížku. On malou miluje, ale vždycky si nechá nakukat něco od známých, ted mu jedna doporučila tuhle sedačku (protože dělá v obchodě kde ji prodávají) tak si vzal do hlavy že to je to nej................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.8.08 08:09

Tady vám na ní posílám odkaz..............

http://www.icshop.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
7.8.08 08:21

Havlice, je fakt, že jsem takovou sedačku ještě neviděla, 9-36kg jo, to je běžné, ale úplně od narození… no nevím, já bych tak malinkaté mimčo, které nesedí, není pevné a vůbec, jinak než ve vajíčku v autě nevozila, ani za prase… podle mě každá sedačka zvlášt má vychytané všechny mouchy a je pro dítko to nejbezpečnější. Neřeknu u těch pozdějších, to už se možná vyplatí. Sama jsem zvědavá, holky, jestli některá z vás nějaký ten typ sedačky z odkazu používá???
Ted jsem si vlastně vzpomněla, že ségra měla sedačku 9-18, do které existovala vložka pro mimi, takové polstrování na suché zipy, které to miminko obejme. Ne že by kluky v tom vozila, to ne, ale už vím, co to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.8.08 08:30

Což o to, sedačka to je docela pěkná, ale miminko bych do ní nedala.Jáju jsme vozili ve vajíčku cca do roka a kousek, a pak šel do sedačky 0-18 už po směru jízdy. Přeci jen do vajíčka už měl dlouhý nohy :lol: .
Já tedy taky nemůžu koupi super sedačku za 5tis., autem jedem jednou za čas, tak mi přijde i zbytečná, ale prostě sedačku mám úměrně věku dítěte. Nehledě na to, že vajíčko máte, tak mimčo určo min do 9kg vydrží (pokud nemáte neotesánka co má 9kg v půl roce :wink: ) a pak teprve bych ho dala do téhle velké sedačky …

• Citovat
  • Upravit
1523
7.8.08 08:39

My máme se sestrou stejný názor jako vy, sedačka je pěkná, sestřin přítel vidí to že jí koupí a mají pokoj na dlouho, ale sestra si myslí (a já se k ní přikláním ač své dítko ještě nemám tuhle sedačku bych mu nekoupila od mimi) přesně jak píšete, tahle je uzpůsobená ale není speciálně na mimi, takže pochybuju že nabídne to samé co vajíčko..............

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
7.8.08 10:19

my teda vajicko pouzivali do cca 8 mesicu a pak sme meli 0-18kg, mala se do vajicka nevlezla na delku, vahove by odpovidala az do toho 1 roku a pak za rok tedy v cca roce a 8 mesici sme museli poridit 9-36kg protoze se nam zase na vysku nevlezla, precuhovala ji hlavicka nad operkou, takze vzdy nejde o ta kila ale taky o vysku ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.8.08 11:28

Ahoj, o té větší autosedačce jsem také přemýšlela, malý je ve vajíčku 0-9kg celý skroucený, mám totiž takového malého cvalíka, před měsícem měl 8kg, ťakže váhově mu už vajíčko asi není…za chvíli mu začne přečuhovat hlavička, takže bude potřeba větší autosedačka…jediný problém vidím v tom, že malý se sice už snaží zvedat do sedu, ale sedět by ještě neměl, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
7.8.08 12:16

Ty vetsi sedacky pokud jsou uz od narozeni tak jsou polohovaci, tedy daji se naklopit, ze mimi v nem lezi stejne jako ve vajicku a az se nauci sedet tak pak se zase daji dat do sedu. Nejlepsi je zajit do obchodu a zkusit si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.8.08 12:32

Ahoj,

kdyz uz, tak bych koupila nejakou 0-18kg. Jde upevnit jak po smeru, tak v prostismeru a je velmi dobre polohovatelna. My ji museli kupovat, protoze obe deti mame velmi hubene. 9kg mely az v roce a pul a na delku jim vajicko davno nebylo.

Ono jde hlavne o to, ze dite do 13 mesicu by nemelo jezdit po smeru jizdy kvuli svalum na krku. Do tohoto veku je naraz po smeru nebezpecny.

Tak koukam, ze ta sedacka proti smeru jde, ale nechapu do jakeho auta, protoze my meli vajicko a i to u nekterych aut bylo nezapnutelne, kvuli kratkym pasum…natoz takovy velky kolos jako na tom obrazku!!!

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.8.08 14:19

Havlice,
já bych tedy mimčo do takovéhle sedačky taky nedala, ale jinak se mi líbí.
Z toho co jsi psala jsem pochopila, že sestra teďka sedačku - vajíčko má. A přítel jí chce koupit novou??? Tak ať pár měsíců počká, a koupí ji až po prvním roce. Já mám Kristýnku ještě ve vajíčku, ale už pokukuji po normální sedačce. Mimčo bych určitě v takovéhle sedačce neriskovala. Nehledě na to, že je to strašně nepraktické. Já vždycky vytáhnu vajíčko z auta, a šoupnu na nákupní vozík, v klidu přenesu spící mimčo,… prostě pohoda......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí