Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, s přítelem se už rok snažíme o miminko. Mám 34 dní dlouhý cyklus. Po poslední ovulaci jsem měla hrozné bolesti v podbřišku, bílý hustý výtok a citlivé bradavky, což přetrvává dodnes jen v různých intenzitách. Nikdy jsem tak jasné příznaky neměla, tak věřím, že jsem těhotná. Ale mám strach, že jsem si to vsugerovala. Už mám 2 dny zpoždění menstruace, ale tt je stále negativní. Co myslíte? Vím, že se to brzy rozlouskne, ale to čekání je strašné. Děkuji za rady ![]()
Já myslím, že si fakt budeš muset počkat…nebo myslíš, že podle pravděpodobně vsugerovaných příznaků ti tu někdo poví „ano, jsi těhotná“? Neber to zle, chápu, že toužíš po miminku a chceš ho nejlépe včera, ale všechno má svůj čas ![]()
PS: my čekali 4 roky, prošla jsem si potratem dvojčátek i mimoděložním těhu a nesčtně nezdařených IUI, IVF i KET…neupínej se tolik na těhu, čím víc budeš tlačit na pilu, tím méně to půjde ![]()
Někdo má pozitivní test až týden po vynechane MS. Nezbývá než čekat ![]()
@Hellmík píše:
Ahoj, s přítelem se už rok snažíme o miminko. Mám 34 dní dlouhý cyklus. Po poslední ovulaci jsem měla hrozné bolesti v podbřišku, bílý hustý výtok a citlivé bradavky, což přetrvává dodnes jen v různých intenzitách. Nikdy jsem tak jasné příznaky neměla, tak věřím, že jsem těhotná. Ale mám strach, že jsem si to vsugerovala. Už mám 2 dny zpoždění menstruace, ale tt je stále negativní. Co myslíte? Vím, že se to brzy rozlouskne, ale to čekání je strašné. Děkuji za rady
Jsem na tom stejně, mám snad všechny příznaky a prsa mě bolí od 9 dne poslední MS
Teď už mám druhý den zpoždění i když podbřišek bolí jak kdybych to měla dostat
Tak jak jsi na tom, těhotná? ![]()