Nejistota těhotenství

1
17.6.17 13:38

Nejistota těhotenství

Ahoj, s přítelem se už rok snažíme o miminko. Mám 34 dní dlouhý cyklus. Po poslední ovulaci jsem měla hrozné bolesti v podbřišku, bílý hustý výtok a citlivé bradavky, což přetrvává dodnes jen v různých intenzitách. Nikdy jsem tak jasné příznaky neměla, tak věřím, že jsem těhotná. Ale mám strach, že jsem si to vsugerovala. Už mám 2 dny zpoždění menstruace, ale tt je stále negativní. Co myslíte? Vím, že se to brzy rozlouskne, ale to čekání je strašné. Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6419
17.6.17 13:44

Já myslím, že si fakt budeš muset počkat…nebo myslíš, že podle pravděpodobně vsugerovaných příznaků ti tu někdo poví „ano, jsi těhotná“? Neber to zle, chápu, že toužíš po miminku a chceš ho nejlépe včera, ale všechno má svůj čas :kytka:
PS: my čekali 4 roky, prošla jsem si potratem dvojčátek i mimoděložním těhu a nesčtně nezdařených IUI, IVF i KET…neupínej se tolik na těhu, čím víc budeš tlačit na pilu, tím méně to půjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
17.6.17 17:17

Někdo má pozitivní test až týden po vynechane MS. Nezbývá než čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.11.17 09:40
@Hellmík píše:
Ahoj, s přítelem se už rok snažíme o miminko. Mám 34 dní dlouhý cyklus. Po poslední ovulaci jsem měla hrozné bolesti v podbřišku, bílý hustý výtok a citlivé bradavky, což přetrvává dodnes jen v různých intenzitách. Nikdy jsem tak jasné příznaky neměla, tak věřím, že jsem těhotná. Ale mám strach, že jsem si to vsugerovala. Už mám 2 dny zpoždění menstruace, ale tt je stále negativní. Co myslíte? Vím, že se to brzy rozlouskne, ale to čekání je strašné. Děkuji za rady :)

Jsem na tom stejně, mám snad všechny příznaky a prsa mě bolí od 9 dne poslední MS :lol: Teď už mám druhý den zpoždění i když podbřišek bolí jak kdybych to měla dostat :think: Tak jak jsi na tom, těhotná? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí