Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, včera jsem si udělala test, po 2denním (u mě neobvyklém zpozdění MS). První test (kazetka) citlivost 10 ráno a druhý citl. 25 odpoledne.. Tak co myslite?
Ještě zmíním, že se s přítelem snažíme půl roku, včera jsem byla 12DPO a minulý týden vyšel příteli docela špatný spermiogram. Nicméně kámoška mi tvrdí, že jsem v tom a mě se tomu nechce věřit ![]()
Tady neni absolutne co resit
! Ta odpoledni 2. carka je snad jeste jasnejsi nez ta ranni
Gratuluju, taky jsem to tak mela, budes mama!
Klidne si jeste zitra nebo za 2 dny udelej dalsi, ja tomu taky nemohla verit
To znam, ten sok, kdyz uz to ani necekas ![]()
@Jahudka82 Děkuju! Teď tomu věřím čím dál víc
Šok to je furt, přítel si nakoupil Folandrol a Zinek a další vitaminy a když jsem mu včera řekla že bude asi táta, tak byl radostí bez sebe a asi i pyšnej, že i z toho mála se jedna probojovala. Možná taky pomohl lubr. gel Conceive Plus ![]()
Měla jsem to stejné, každý den pak byla čárka výraznější. Takže gratuluji ![]()
@Nickname777 píše:
@Jahudka82 Děkuju! Teď tomu věřím čím dál vícŠok to je furt, přítel si nakoupil Folandrol a Zinek a další vitaminy a když jsem mu včera řekla že bude asi táta, tak byl radostí bez sebe a asi i pyšnej, že i z toho mála se jedna probojovala. Možná taky pomohl lubr. gel Conceive Plus
To spis zabraly ty vitaminy
, nevim teda jak dlouho je bral, ale s tim lubr. gelem zkusenost nemam, ten to ma taky nejak podporit?
No kazdopadne si myslim, ze jestli carka bude zitra, pozitri silnejsi, muzes se v pondeli vesele objednat na gyndu
Taky jsem posilala fotky testu kamosce, jestli jen „nevidim duchy“, a ta se mi pri podobne sile carky smala, ze tohle ma do vykoukaneho ducha hodne daleko
Jj, clovek se potrebuje, zvlast po nejake dobe snazeni, ujistit, ze se mu to nezda
Tak at to dobre dopadne! muj chlap dostal testik CB s maslickou ke kulatym narozkam v lednu
Ale do konce 1.trimestru se tomu trochu bal verit, uz jsem jednou o cerstve tehu prisla v 7.tydnu. Takze se zacal tesit az po screeningu, ale ja z toho od zacatku mela dobry pocit - zadna krev, spineni nic, jako predtim, takze v zari bude mit nas skoro 4letak sourozence
Tvuj pritel ma teda velkou pochvalu, ze se k tomu taky snazil trochu prispet - muj zase predtim, nez se ted na vanoce zadarilo, snad mesic nepil alko
A ja tim padem vlastne taky moc ne, solidarne ![]()
@Jahudka82 On ty vitaminy zacal brat az koncem minuleho tydne kdy uz byla pravdepodobne zadelano na sviště
Ten lubrikant jsme použili sotva 2× a možná pomohl. Kamoska je uz po 3. tehotna tak jsem verila ze ma ty testy nastudovane… ale ujisteni mensi jsem potrebovala ![]()
Veliká gratulace.
Nejkrásnější překvapení, když to člověk nečeká, že? ![]()