Těhu test - ujištění

10.6.17 06:26

Těhu test - ujištění

Ahoj holky, včera jsem si udělala test, po 2denním (u mě neobvyklém zpozdění MS). První test (kazetka) citlivost 10 ráno a druhý citl. 25 odpoledne.. Tak co myslite?
Ještě zmíním, že se s přítelem snažíme půl roku, včera jsem byla 12DPO a minulý týden vyšel příteli docela špatný spermiogram. Nicméně kámoška mi tvrdí, že jsem v tom a mě se tomu nechce věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
557
10.6.17 06:31

Je to tam :) gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.17 06:38

@AnetaŠev Tak nejsem blázen :D Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17331
10.6.17 06:39

Tady neni absolutne co resit ;)! Ta odpoledni 2. carka je snad jeste jasnejsi nez ta ranni :D :lol: Gratuluju, taky jsem to tak mela, budes mama! :palec: Klidne si jeste zitra nebo za 2 dny udelej dalsi, ja tomu taky nemohla verit :) To znam, ten sok, kdyz uz to ani necekas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.17 06:44

@Jahudka82 Děkuju! Teď tomu věřím čím dál víc :D Šok to je furt, přítel si nakoupil Folandrol a Zinek a další vitaminy a když jsem mu včera řekla že bude asi táta, tak byl radostí bez sebe a asi i pyšnej, že i z toho mála se jedna probojovala. Možná taky pomohl lubr. gel Conceive Plus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.6.17 06:56

Měla jsem to stejné, každý den pak byla čárka výraznější. Takže gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
10.6.17 06:56

@Nickname777 gratuluji, vyšlo to. Čárka je krásně vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
10.6.17 07:05

Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.17 07:07

Děkuji všem! Už tomu konečně věřím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17331
10.6.17 07:13
@Nickname777 píše:
@Jahudka82 Děkuju! Teď tomu věřím čím dál víc :D Šok to je furt, přítel si nakoupil Folandrol a Zinek a další vitaminy a když jsem mu včera řekla že bude asi táta, tak byl radostí bez sebe a asi i pyšnej, že i z toho mála se jedna probojovala. Možná taky pomohl lubr. gel Conceive Plus :D

To spis zabraly ty vitaminy ;), nevim teda jak dlouho je bral, ale s tim lubr. gelem zkusenost nemam, ten to ma taky nejak podporit? :think: No kazdopadne si myslim, ze jestli carka bude zitra, pozitri silnejsi, muzes se v pondeli vesele objednat na gyndu :D Taky jsem posilala fotky testu kamosce, jestli jen „nevidim duchy“, a ta se mi pri podobne sile carky smala, ze tohle ma do vykoukaneho ducha hodne daleko :lol: Jj, clovek se potrebuje, zvlast po nejake dobe snazeni, ujistit, ze se mu to nezda :D Tak at to dobre dopadne! muj chlap dostal testik CB s maslickou ke kulatym narozkam v lednu ;) Ale do konce 1.trimestru se tomu trochu bal verit, uz jsem jednou o cerstve tehu prisla v 7.tydnu. Takze se zacal tesit az po screeningu, ale ja z toho od zacatku mela dobry pocit - zadna krev, spineni nic, jako predtim, takze v zari bude mit nas skoro 4letak sourozence :D Tvuj pritel ma teda velkou pochvalu, ze se k tomu taky snazil trochu prispet - muj zase predtim, nez se ted na vanoce zadarilo, snad mesic nepil alko ;) A ja tim padem vlastne taky moc ne, solidarne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.17 07:19

@Jahudka82 On ty vitaminy zacal brat az koncem minuleho tydne kdy uz byla pravdepodobne zadelano na sviště :) Ten lubrikant jsme použili sotva 2× a možná pomohl. Kamoska je uz po 3. tehotna tak jsem verila ze ma ty testy nastudovane… ale ujisteni mensi jsem potrebovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.17 08:12

Ukazkovy positivni test :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
10.6.17 08:23

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.6.17 09:11

Veliká gratulace. :srdce: Nejkrásnější překvapení, když to člověk nečeká, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.17 09:28

@Destiny4974 No teda :) A dekuji vsem!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat