Moc časné testování ?

347
7.6.17 18:01

Moc časné testování ?

Ahoj holky chci se zeptat s přítelem jsme měli 11 den MC sex s tím ze se snažíme o mimi. Asi 5 dnů po me začalo bolet bricho jako bych měla dostat MS. Toto trvalo 7 dnů. Další den lehké bolesti s chvilkovyma bolestma kolem pupiku. Uděláš jsem si test ( odpoledne )dnes je to 7 dnů před očekávanou MS ale byl negativni. Myslíte si ze bylo na test brzo a muže jit o těhu? Diky :)

Příspěvek upraven 07.06.17 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1015
7.6.17 18:02

Testujes dle mého brzo.
Určitě bych testovala tak týden po očekávané menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
7.6.17 18:06

@Domča-_-22_- testovat týden před očekávanou MS je nesmysl. Testuj nejdřív v den očekávání ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.6.17 18:08

Dekuju, to víte jsem nedockava tak jsem to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.6.17 18:14

Těhotenské příznaky takto brzy bývají vsugerované, není možné, abys pár dní po styku cítila nějaké tlaky, nafouknutí apod. Neříkám, že nejsi těhotná, ale je ještě prostě moc brzy. Nejdříve testuj v den očekávané menstruace, případně tak 14 dní po „plodícím“ sexu ;) Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.6.17 18:17
@unuděná píše:
Těhotenské příznaky takto brzy bývají vsugerované, není možné, abys pár dní po styku cítila nějaké tlaky, nafouknutí apod. Neříkám, že nejsi těhotná, ale je ještě prostě moc brzy. Nejdříve testuj v den očekávané menstruace, případně tak 14 dní po „plodícím“ sexu ;) Držím palce!

Co ja vím, od kamarádky co studuje porodnictvi tak 4-5 den se začíná vajíčko dostane do dělohy a zanoruje se, což je možné ze muže bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.6.17 18:18

Jinak dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.6.17 18:26

@Domča-_-22_- To opravdu není možné, že by bolelo-jinak bysme během každé ms, kdy odchází tato sliznice (která jinak slouží k zahnízdění embrya) umíraly v křečích :mrgreen: Veškeré těhotenské příznaky jsou úzce spjaté s nárustem hormonu hcg, který se začíná tvořit až po zahnízdění vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.6.17 18:29

Jinak bych ještě ráda napsala, že v momentě, kdy jsme se začali snažit (s oběma dětma), jsem si pokaždé byla fakt jistá, že teď už fakt jsem v tom. Příznaky snad všechny. A nic. V momentě, kdy mě ani nenapadlo, že by to mohlo klapnout (chlap v blbou dobu na služebce např.), to tam vždy bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
7.6.17 18:32
@unuděná píše:
Jinak bych ještě ráda napsala, že v momentě, kdy jsme se začali snažit (s oběma dětma), jsem si pokaždé byla fakt jistá, že teď už fakt jsem v tom. Příznaky snad všechny. A nic. V momentě, kdy mě ani nenapadlo, že by to mohlo klapnout (chlap v blbou dobu na služebce např.), to tam vždy bylo :mrgreen:

Je fakt ze prý psychika dela hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital