Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat s přítelem jsme měli 11 den MC sex s tím ze se snažíme o mimi. Asi 5 dnů po me začalo bolet bricho jako bych měla dostat MS. Toto trvalo 7 dnů. Další den lehké bolesti s chvilkovyma bolestma kolem pupiku. Uděláš jsem si test ( odpoledne )dnes je to 7 dnů před očekávanou MS ale byl negativni. Myslíte si ze bylo na test brzo a muže jit o těhu? Diky ![]()
Příspěvek upraven 07.06.17 v 18:06
Testujes dle mého brzo.
Určitě bych testovala tak týden po očekávané menstruaci.
@Domča-_-22_- testovat týden před očekávanou MS je nesmysl. Testuj nejdřív v den očekávání ms.
Těhotenské příznaky takto brzy bývají vsugerované, není možné, abys pár dní po styku cítila nějaké tlaky, nafouknutí apod. Neříkám, že nejsi těhotná, ale je ještě prostě moc brzy. Nejdříve testuj v den očekávané menstruace, případně tak 14 dní po „plodícím“ sexu
Držím palce!
@unuděná píše:
Těhotenské příznaky takto brzy bývají vsugerované, není možné, abys pár dní po styku cítila nějaké tlaky, nafouknutí apod. Neříkám, že nejsi těhotná, ale je ještě prostě moc brzy. Nejdříve testuj v den očekávané menstruace, případně tak 14 dní po „plodícím“ sexuDržím palce!
Co ja vím, od kamarádky co studuje porodnictvi tak 4-5 den se začíná vajíčko dostane do dělohy a zanoruje se, což je možné ze muže bolet
@Domča-_-22_- To opravdu není možné, že by bolelo-jinak bysme během každé ms, kdy odchází tato sliznice (která jinak slouží k zahnízdění embrya) umíraly v křečích
Veškeré těhotenské příznaky jsou úzce spjaté s nárustem hormonu hcg, který se začíná tvořit až po zahnízdění vajíčka.
Jinak bych ještě ráda napsala, že v momentě, kdy jsme se začali snažit (s oběma dětma), jsem si pokaždé byla fakt jistá, že teď už fakt jsem v tom. Příznaky snad všechny. A nic. V momentě, kdy mě ani nenapadlo, že by to mohlo klapnout (chlap v blbou dobu na služebce např.), to tam vždy bylo ![]()
@unuděná píše:
Jinak bych ještě ráda napsala, že v momentě, kdy jsme se začali snažit (s oběma dětma), jsem si pokaždé byla fakt jistá, že teď už fakt jsem v tom. Příznaky snad všechny. A nic. V momentě, kdy mě ani nenapadlo, že by to mohlo klapnout (chlap v blbou dobu na služebce např.), to tam vždy bylo
Je fakt ze prý psychika dela hodne…