Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj bohužel je nespolehlivý. Mně dělá ducha od 7DPO a dnes jsme 10DPO a stále podobný duch nic sílícího a na Maxovi ani ťuk.
Za mne bohužel nespolehlivý ![]()
Já dělala 8dpo a viditelný růžový dusík pak už slábnoucí čárka nakonec nic. O spolehlivosti moc říct nemůžu testovala jsem brzo
jen o té bunicine, poprvé jak jsem měla ducha růžová nebyla, jak duch nebyl růžová byla
u tebe to může být tím, že máš prostě koncentrací hcg větší odpo a večer.
@Mia25 Tak u mne po 2 dnech duch pořád je, ale spíš slábne než tmavne a na jiných testech nic. Takže za mne také vyhozené peníze ![]()
@Anonymní píše:Říkám, o spolehlivosti nevím. Mě totiž asi udělal toho růžového ducha když jsem měla opožděnou ovulaci, ovulační testy jsem měla jasné pozitivni. Ale pak další den mnohem slabší duch a za dva dny čistě bílo, šla jsem i na krev a negativní…
@Mia25 Tak u mne po 2 dnech duch pořád je, ale spíš slábne než tmavne a na jiných testech nic. Takže za mne také vyhozené peníze
@Mia25 pak se ti asi i protáhl cyklus ne? o 12 a více dní? pokud teprve byla ovu ![]()
@Anonymní píše:
@Mia25 pak se ti asi i protáhl cyklus ne? o 12 a více dní? pokud teprve byla ovu
Asi ano, mám ho teď hodně nepravidelný a ms teprv čekám.
Holky dělává vám falešné teda a viditelné? měla jsem včera odpoledne a dneska o trošku silnějšího z rána ![]()
@tyčinka růžového a fotitelného. Myslím, že prostě reaguje i na LH, které je v moči celý cyklus. Na druhou stranu pokud tmavne, tak třeba to tam je ![]()
@Anonymní píše:
@tyčinkabohužel dělal mi krásného ducha od 6DPO
a sílil? Zkusím dát foto
Zvlastni je prave docela brzo sois jsem udelala jen tak a najednou
horni dnesni
@Anonymní píše:
@tyčinka tak uvidíš, já je měla i silnější a tmavší
děkuju já jsme je právě měla už kdysi a na nich nic nebylo ![]()
@tyčinka no já když byla mimo ovulaci a netěhotná tak ani ťuk… Teď na něm mám téměř dálnici a to jsem 11 dpo
jinak pěkného douška-skoro carku mi u současného tehu udělal už 9dpo
Ahoj holky jakou máte zkušenost s těmito testy? na testu včera odpoledne duch, ráno nic!!!, odpoledne duch, teď zase večer duch.
Ten test jsem rozebrala a přijde mi, že tam kde je silnější duch tak i ta buněčina nahoře je obarvená barvivem..je to chyba testu??