Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju holky
zkusím zítra nebo pozítří. A nevíte zda je ten v kazetě stejný jako ten papírový Facelle?
Já teda nevidím nic, ale to neznamená, že je vše ztraceno. Ono dneska tam nemusí být nic, ale třeba zítra či pozítří to může být úplně o něčem jiném. Takže tfuj, tfuj, neztrácej naději! ![]()
@Anonymní píše:
Holky zeptám se ještě i tujaké máte zkušenosti s Facelle z Rossmanna? Dnes, 10dpo, mi na něm vyjela druhá čárka, v limitu ale je do šedá… Vidíte ji tam také? Má někdo podobnou zkušenost?
Nespolehlivy test. Dela druhe carky vzdy! I ten papirkovy. udelej dr max, tam mas jistotu! Facelle mi daval xkrat nadeji a nasledne zklamani
@janka23 já měla ducha i na Maxovi a řekla bych že i viditelnehsiho. Ale dostala jsem ms o 3 dny dřív ![]()
@Anonymní píše:
@janka23 já měla ducha i na Maxovi a řekla bych že i viditelnehsiho. Ale dostala jsem ms o 3 dny dřív
Tak ryska se ukaze na kazdem testu.ted jen, jestli jde o ruzoveho ducha nebo sedeho (ryska) ja proste verim po tom vsem jen tomu clearblue digital. Ted mi ve dvou tehotenstvi ukazal uz 9a 10DPO + a 1-2tt
@Anonymní píše:
Děkuju holkyzkusím zítra nebo pozítří. A nevíte zda je ten v kazetě stejný jako ten papírový Facelle?
Je! Akorat je vetsi! Stejny “smejd” ![]()
Ahoj, mám 14 dní zpoždění a na testu duch.Mam se radovat?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 14 dní zpoždění a na testu duch.Příspěvek upraven 17.10.19 v 21:33
Po 14 dnech zpoždění by už měla být jasně viditelná druhá čárka. Raději bych zašla co nejdříve na gynekologii, aby to nebylo mimoděložní, cysta nebo něco jiného.
Držím palce, ať je vše v pořádku. ![]()
@Yasmina21 přemýšlela jsem o testu clear blue, ten by to měl ukázat jasně. Je možné, že jsem měla ovulaci déle. Nesleduji si ji a nevím, kdy mohla být… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 14 dní zpoždění a na testu duch.Mam se radovat?
Jdi k doktoru. 14 dni po ms uz by byla dalnice. Nizke hcg znaci ze neco neni v poradku.
@Kotatko03 já právě u posledního tehu měla 10 DPO už krásnou růžovou čáru, proto mě teď máte ta šedá těžce viditelná. Já si říkala že tam bude buď zase čára a nebo nic…