Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Peg-pérego Pliko Mini mají 5,7 kg a jsou polohovací do lehu, kola nerachotí košík ok. Easywalker Buggy XS mají 6 kg polohovací do lehu, prodlužovací stříška, kola nerachotí a košík ok a hlavně jsou hodně skladný. Be Cool Light mají 6,3 kg má prodlužovací stříšku jde do lehu… No a nebo GB Qbit plus, ale s váhou jsem dost nad limitem 7 kg, ale i ty mohu dopo ![]()
Díky za nápady, až večer děti usnout, mrknu na to. Snad už konečně něco vyberu, občas mám pocit, že než něco koupím, tak budem bez kočárku ![]()
@chaela Ještě mě napadl CAM Compass nebo CAM Curvi, ale teď není teda moc skladnej, ale zas je lehkej ![]()
Padl tu CAM Fletto, ale ten nemá polohovací nožičky… ten má jen sedák a nožičky nemá vůbec…
@Pavla087 ten Cam fletto jsem našla na netu, úžasná váha, jen 4,2 kg. Ale těch nozicek jsem si nevšimla, tím pro mě padá, to je fakt škoda. Vzhledové jsem zamilovaná do značky Baby design, ale i ten Mini má 7 kg. Ty Cam taky nejsou k zahození, kouknu na ně.
@chaela no já jsem hlavně vybrala takový kočárky, co mají i dlouhou opěrku zad. Takový Peg-pérego Pliko mini které má 5,7 kg má leh 87 cm, CAM Compass 94 cm…to jen pro příklad
Baby design ji má krátkou, to bych nesnesla
Ty s krátkou opěrkou mají leh 80 cm pro porovnání…
@Pavla087 no to je další problém, mám sice prcka, v 21 měsících má stěží 80 cm, ale plánuju vozit ještě cca půl roku, tak to snad povyroste. Já fakt nevím. Chci co nejlehčí kočár, ale potřebuju, aby se tam vyspal. I ten košík ozelim, už jsem se vykašlala na spojenou rukojeti, kterou jsem vždy chtěla. To je horší než vybírat kombinaci. Na to byl aspoň klid ![]()
@chaela Baby design Clik. Rozhodovala jsem se mezi ním a Valco Snapem a vyhrál tento, protože je užší. Váha 6,4 kg, velká stříška, polohování zad i noh, košík, ale má úzký otvor. Štvou mě dvojitá přední kolečka, ale to mívá většina golfáčů. Spojená rukojeť.
Syn bude mít 18 měsíců, má asi 80 cm a je mu trošku větší. Na spaní je akorát. Na sezení mu snad vydrží do těch 3 let. Kupovala jsem ho na cestováním autobusem do města.