Nejlehčí golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
11.2.08 11:27

Nejlehci golfky

Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat na vasi zkusenost. mame golfky Jane Energy, ale jezdime čím dal miň. Radi bychom s manželem pořídili něco opravdu lehkeho, uz jen na příležitostné převezení. Nemusí mít záda v lehu a pod. Podmínkou je skladnost a lehkost. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
11.2.08 13:04

Quinny zapp. Opravdu budou nejvhodnejsi. Jsou lehky, mrnavy kdyz se slozej, daji se sehnat za slusnou cenu z druhy ruky a jsou desingove perfektni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.2.08 13:14

jeee polarko já právě minulý týden prodala jetý golfky Chicco Ponee XS :D
jsou suprově lehké, ovládají se fakticky jednou rukou a skladné jsou taky… mrkni na nové kolekce třeba sem http://www.babylife.cz/…s-nanoznikem (jeden z mnoha odkazů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.08 13:31

Slysela jsem, ze Quinny zap jsou dost male, nas cvrccek neni zase uplne nejmensi. Taky jsme si chteli poridit uz ty uuuuplne obycejne, lehoucke, co se slozi jako opravdove golfove hole…vyuzivame je skutecne uz minimalne…

• Citovat
  • Upravit
175
13.2.08 17:02

Ahoj, lehounke golfky od Chicco maji v Kika v Praze. Je to jen zidlicka na koleckach se slunecni striskou na dratech, ktera se da sklopit dozadu. Kdyz dite preci jen usne, daji se zada trochu sklopit rozepnutim zipu vzadu. http://strollers.baby-gaga.com/…htweight.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.2.08 21:26

No s tím, že Zapp jsou malé teda nesouhlasím, ale váhově jsou zhruba ve stejné kategorii s Energy. Co takhle Jane Rocket a nebo jsem ještě četla docela dobré recenze na golfky Maclaren (či jak se to píše) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
29.12.17 09:35

Golfky 2017

Obnovuji diskuzi. Jaké jsou v dnešní době na trhu nejlehčí a (dle vás) nejlepší golfky, prosím? :-) Uvítám jakýkoliv postřeh, radu, popis zkušenosti! ;-)
Děkuji a přeji fajn poslední dny roku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.12.17 10:21

Já měla od HAUCK uplně ty nejlehčí, nejobyč. golfky mají 4,5 kg, nedají se ale polohovat a nejsou do terenu, a ve městě ty malá kolečka špatně přejízdějí přes tramvajové koleje, na přepravu z místa a do místa b jsou ideální, lehce se zvednou do tramvaje, jsou skladné, ale třeba na vesnici bych si je nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
29.12.17 10:46

Tak každý si pod pojmem nejlepší představí něco jiného :) Za mě jednoznačně Maclaren Techno XT. Jsou hodně prostorné, polohovací do úplného lehu (ovládání jednou rukou), lehké a dá se s nimi projet i lehčí terén. O něco málo větší (širší) jsou Maclaren XLR, ale jsou zase těžší. Jsou tedy dražší a jsou k nim i poměrně drahé (a hůře sehnatelné) originální doplňky. Takové ty úplně lehounké, nepolohovatelné golfky s pidi kolečky, bych koupila tak maximálně na panenku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.12.17 10:51

Ja vybirala golfky snad rok :lol: vystridala troje a skoncila naprosto spokojena az s golfkami Peg-pérego pliko mini. Jsou opravdu velmi lehke, kvalitni!, a pritom maji dost dlouhou a sirokou operku a dobre teziste-nespadnou dozadu, pokud na ne clovek povesi tasku s nakupem, kdyz v nich dite neni. Bouda se da pretahnout hodne dopredu a diteti krasne stini, vyborne se s nimi manipuluje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.12.17 10:58

Maclaren Volo a Maclaren Mark II. My jsme pořídili Mark II, ale až v dvou letech prcka, proto polohovaní ne potřebujeme. Ano, pidikolečky, odpružení ale lepší než u Valko Snap který jsme měli dřív. Váha Volo a Mark skoro stejná (Mark II trochu lehčí), ale musíš brát v úvahu postavu dítěte: Mark II pro vyšší prcky, Volo pro buclaté. Když potřebuješ polohovani, Maclaren Quest. Není tak těžký jak Maclaren Tehno, ale těžší než Volo a Mark II.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
29.12.17 12:45

My máme Quinny xtra a spokojenost :) jsou lehoučké, skladné, pěkný design, jdou polohovat, sedačka jde otočit po směru i proti směru… Jen nejsou do terénu ale to asi většina golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
27.7.18 08:14

Ahoj, potřebuju asi vyvést z omylu :)
Hledám co nejlehčí golfac (našla jsem i nějaké do 5 kg), ale zároveň bych potřebovala, aby měl alespoň částečně vlastnosti sportaku. Polohovací záda i nohy, rozumně velká striska, ne úplně pidi koš.
Nic takovýho ale nemůžu najít. Nadchla jsem se pro Cam fletto, ale nikde nejsou žádné recenze, Cam A.. teď si nevzpomenu, ten zas nejde do lehu. Všechny kočárky, co splňují mě podmínky, jsou těžké. Teď mám Valco, to je skvělý, ale přece jen bych chtěla nějaké popojizdedlo, ve kterém bude v případě potřeby možnost se i vyspat.
Tak mi prosím buď řekněte, že jsem náročná a nic takového neexistuje, nebo mi poraďte, co existuje.
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.7.18 08:40

@chaela Ahoj. Měla jsem přesně ty samé požadavky a nic přesně takového asi není.
Ale já nakonec našla tento: BABY DESIGN MINI. Je maličký, lehký, polohování téměř do lehu, polohování nožiček, nemá klasická golfková madla = dá se s ním manipulovat jednou rukou, má držáček na drobnosti a pití, polohovatelné madlo u dítěte, relativně velký košík…byla jsem s ním (na takového popojíždění, obzvláště MHD, kam jsem byla schopná ho i s dítětem pohodlně zvednout sama) fakt spokojená ;) .
Pak jsem ještě měla ráda NUNA PEPP, ale ten je takový těžkopádnější, méně stabilní a má menší košík (ale zase je fakt krásnej :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
27.7.18 08:41

@chaela měla jsem na dítě inglesina trip a super.Vážily 6 kg,polohovat šly do lehu,boudičkka velká a překlápěcí s kšiltem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí