Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, poraďte nějakou dobrou appku pro těhotné, která je zadarmo. Mám stazenou aplikaci Nutrimimi a nic moc ![]()
@debra.morgan píše:![]()
a k čemu ti ta aplikace jako má být?
![]()
![]()
Podobný hloupý odpovědi se dali čekat. Já se normálně zeptala, pokud nevíš, tak se nevyjadruj.
Já měla Pregnancy Week by week (je to anglicky). Bylo tam hezky napsáno, co se určitý týden těhotenství s mimi děje, co se vyvíjí a tak. Líbilo se mi to ![]()
@Ilse22 píše:
Já měla Pregnancy Week by week (je to anglicky). Bylo tam hezky napsáno, co se určitý týden těhotenství s mimi děje, co se vyvíjí a tak. Líbilo se mi to
Dekuji za normální a chytrou odpověď.
@wildcherry píše:
Life 360,at mas prehled, kde se tvuj chlap nachazi
Ze by vlastní zkušenost?
Já mám nutrimimi a přijde mi v pohodě, co se ti na ní nelíbí? Resp. co ti tam chybí? ![]()
@dement231 no a když si na takový aplikaci přečteš že má mít mimino 1 cm a tvoje bude mít 1,2 cm tak budeš jen zbytečně bláznit že není tabulkový
@dement231 píše:Čím jsem tě prosím urazila? Žes tam měla hrubku?
Aha, takže teď se tady budeme urazettak to fakt tleskam.
@ka2ka píše:
@dement231 no a když si na takový aplikaci přečteš že má mít mimino 1 cm a tvoje bude mít 1,2 cm tak budeš jen zbytečně bláznit že není tabulkový
Nejsem žádná „silena“ matka, kterou zajímají tabulky apod.. Ale věřím tomu, že tady jich je dost, což je mimochodem na některých diskuzich vidět.
@dement231 píše:
Tenhle účet jsem vytvářela jako malá, naivní kráva. Od ty doby se čas posunul a nechci vytvářet nový. Aplikaci jsem chtěla proto, že je zajímavé číst, co se zrovna ve kterém týdnu děje, ale koukám, že at člověk napíše cokoliv, vždycky se najde nějaký idiot, který má zapotřebí si něco dokazovat. Ale smůla, nepovedlo se.
Nick si můžeš změnit i u stávajícího účtu, pak to tady nebude nikoho dráždit. Mezi námi, ono to opravdu svádí k invektivům…
@terien píše: Čím jsem tě prosím urazila? Žes tam měla hrubku?
Tím, že se vůbec vyjadřuješ.