Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gennet a dr. Brandejská má dlouholeté zkušenosti. Negativní zkušenost mám s Apolinářem.
Chodili jsme skoro rok do Gennetu-Mudr. Brandejská, super doktorka, přístup skvělý, moderní zařízení. Bohužel se nezadařilo (neuchycení, potrat). Pak jsme změnili na Iscare-Mudr. Jaržembovská-mladá doktorka, která má svou práci ráda, je úžasně pozitivní, tam se zadařilo hned na druhé návštěvě. Též moderní zařízení..mrkni na jejich stránky
Ještě nevím jestli to tam stále platí, ale jelikož jsem v gennetu podstoupila úspěšné ivf měla jsem tam prvotrimestriální screening zdarma to je další plus, jinak mají moderní metody a solidní přístup, ale je to pochopitelně taky dražší než státní car.
Ja mam vyborne zkusenosti s Gennetem a Apolinarem, zalezi, jestli davas prednost soukromym nebo statnim institucim, kazde ma neco do sebe. Vlastne i s Pronatalem, co se tyce odbornosti super, dcera je odtamtud, jen mi dost nesednul jejich pristup. Ale prispeje-li ti sem dost lidi, najdes tu chvalu na vsecka centra, uspesnost maji vsude solidni, vsude se rodi deti, jen holt kazdemu sedne neco trochu jineho.
Jo, Gennet, Apolinar i Pronatal pak poskytuji prvotrim. screening zdarma, u ostatnich nevim, nemam zkusenosti.
@Anonymní píše:
@Maia22 @Shari81 @Maia22 @ugluk @Ráďa69 @Denis11 @justy82 díky všem za tipy
rádo se stalo, ale asi jsme ti nepomohly, co člověk to názor
.. Každopádně - vyhla bych se těm státním… Opravdu je asi nejlepsi vybírat mezi ISCARE a Gennetem. ( jinak zkušenost mám s oběma -ale - dcera je z ISCARE
)
…ještě jsem v Praze našla Cube a Prague Fertility, nemáte s nimi zkušenost?? ![]()
Já chodila do Iscare a do Podolí, obojí můžu doporučit, obojí má svoje klady a zápory (ale klady převažují). V Podolí jsem o malinko spokojenější…
Ahoj holky.Ja byla teď v Europa IVF International a jen doporučuji, sice zatím čekám ještě do 8.9.na krev, ale co se týká kliniky
a přístupu super
,všichni příjemní a vše vysvětli a seznámí člověka naprosto se vším.
Můžete mi poradit kam se zařadit když čekám teprve na krev a rada pýchu se připojila k diskuzím o pocitech po IVF. dekuji ![]()
@justy82 Ahojky, rovněž chodíme s manželem do Motola a přístup je super. Tobě gratuluji, že to vyšlo již na po prvé
. A mohu se zeptat ke kterému doktorovi/doktorce? My chodíme k pí. Uhrové. Díky moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky, plánujeme vybrat v Praze to nejlepší centrum, kde podstoupím IVF (z hlediska přístupu, odbornosti, apod..). Jsem z daleka, v centrech se nevyznám, prosím, doporučíte nějaké? Pokud ano, jaké jsou jeho klady? Budu ráda i za negativní hodnocení, to je také názor. Píši anonymně, nechci, aby Ti, kteří znají moji přezdívku o pokusech věděli. Děkuji!!!