Nejlepší centrum IVF v Praze

Anonymní
22.8.14 21:47

Nejlepší centrum IVF v Praze

Ahojky, plánujeme vybrat v Praze to nejlepší centrum, kde podstoupím IVF (z hlediska přístupu, odbornosti, apod..). Jsem z daleka, v centrech se nevyznám, prosím, doporučíte nějaké? Pokud ano, jaké jsou jeho klady? Budu ráda i za negativní hodnocení, to je také názor. Píši anonymně, nechci, aby Ti, kteří znají moji přezdívku o pokusech věděli. Děkuji!!! :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
22.8.14 21:59

Gennet a dr. Brandejská má dlouholeté zkušenosti. Negativní zkušenost mám s Apolinářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
22.8.14 22:00

Chodili jsme skoro rok do Gennetu-Mudr. Brandejská, super doktorka, přístup skvělý, moderní zařízení. Bohužel se nezadařilo (neuchycení, potrat). Pak jsme změnili na Iscare-Mudr. Jaržembovská-mladá doktorka, která má svou práci ráda, je úžasně pozitivní, tam se zadařilo hned na druhé návštěvě. Též moderní zařízení..mrkni na jejich stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.8.14 22:01

Ještě nevím jestli to tam stále platí, ale jelikož jsem v gennetu podstoupila úspěšné ivf měla jsem tam prvotrimestriální screening zdarma to je další plus, jinak mají moderní metody a solidní přístup, ale je to pochopitelně taky dražší než státní car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
22.8.14 22:09

Ja mam vyborne zkusenosti s Gennetem a Apolinarem, zalezi, jestli davas prednost soukromym nebo statnim institucim, kazde ma neco do sebe. Vlastne i s Pronatalem, co se tyce odbornosti super, dcera je odtamtud, jen mi dost nesednul jejich pristup. Ale prispeje-li ti sem dost lidi, najdes tu chvalu na vsecka centra, uspesnost maji vsude solidni, vsude se rodi deti, jen holt kazdemu sedne neco trochu jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
22.8.14 22:10

Jo, Gennet, Apolinar i Pronatal pak poskytuji prvotrim. screening zdarma, u ostatnich nevim, nemam zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
22.8.14 22:15

Za mě ISCARE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.8.14 22:23

Za me gennet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.8.14 22:40

Ahoj, za me car v motole. Povedlo se na poprve:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 08:09
  • Citovat
  • Upravit
2845
23.8.14 12:56
@Anonymní píše:
@Maia22 @Shari81 @Maia22 @ugluk @Ráďa69 @Denis11 @justy82 díky všem za tipy :mavam:

rádo se stalo, ale asi jsme ti nepomohly, co člověk to názor :mrgreen:.. Každopádně - vyhla bych se těm státním… Opravdu je asi nejlepsi vybírat mezi ISCARE a Gennetem. ( jinak zkušenost mám s oběma -ale - dcera je z ISCARE ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 22:07

…ještě jsem v Praze našla Cube a Prague Fertility, nemáte s nimi zkušenost?? :think:

• Citovat
  • Upravit
19131
31.8.14 08:13

Já chodila do Iscare a do Podolí, obojí můžu doporučit, obojí má svoje klady a zápory (ale klady převažují). V Podolí jsem o malinko spokojenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.14 08:22

Ahoj holky.Ja byla teď v Europa IVF International a jen doporučuji, sice zatím čekám ještě do 8.9.na krev, ale co se týká kliniky
a přístupu super :),všichni příjemní a vše vysvětli a seznámí člověka naprosto se vším.
Můžete mi poradit kam se zařadit když čekám teprve na krev a rada pýchu se připojila k diskuzím o pocitech po IVF. dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
9.9.14 20:03

@justy82 Ahojky, rovněž chodíme s manželem do Motola a přístup je super. Tobě gratuluji, že to vyšlo již na po prvé :kytka:. A mohu se zeptat ke kterému doktorovi/doktorce? My chodíme k pí. Uhrové. Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.