Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj chtěla bych doporučení na nejlepší dudlík od 12 měsíců. 13 měsíční má dudlíky moc rád. Je mu úplně jedno jaký je to typ nebo značka, veme všechno. Tak bych byla ráda za ten nejvíce nejzdravější
.
Dekuju.
Nejvice nejzdravejsi dudlik je ten, ktery svet nevidel
Na druhou stranu je lepsi dudlik nez palec.
Taky hlasuju za ten, co svět neviděl. Oběma staršim dětem jsdm dudlik vzala v roce a nemely s tim žádny problém. Nejmladsi dudlík nemel vůbec.
Obě holky měly Avent. Jiný typ ani jedna nechtěla.
Taky bych se raději obešla bez dudlíku, ale já měla bohužel dvě dudlíkové závislačky ![]()
Díky za rady. Bez dudliku to nejde. To pak nastoupí palec, a to se mi nelíbí. V noci by se mu špatně spalo, a přes den si podudat chce. Hlavně v kočárku nebo v autosedacce.
@Dollorres píše:
Díky za rady. Bez dudliku to nejde. To pak nastoupí palec, a to se mi nelíbí. V noci by se mu špatně spalo, a přes den si podudat chce. Hlavně v kočárku nebo v autosedacce.
Na instagramu mk life (mlada lekarka, dela i kurzy prvni pomoci u deti) je k tomu podrobny ale zaroven strucny prispevek venovany jen dudlikum. Do 2 let max a doporucuje prave mam perfect. Ma extra uzkou tu savicku.
Holky, používáme dudlík od firmy co dělá ty kartáčky. CURAPROX, je sice dražší, ale prý je to medicínský dudlík. ![]()
Malá ho má hodně ráda, přešli jsme na něj z MAM, který je taky kvalitní. ![]()
Za mě tedy doporučuju zkusit oba, ať si brouček vybere. ![]()