Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, obnovují diskuzi. Máte prosím někdo tip na konkrétní produkt/ značku hořčíku? Na netu je toho tolik, že nevím, co koupit. Nejlépe pokud to má někdo vyzkoušené osobně Díky ![]()
Zalezi, jaky horcik chces. Ja mam osvedceny horcik od Prom-in. Malat, kdyz potrebuju pres den energii, a na spani bisglycinat. Oboji mam v praskove forme, protoze me nebavi polykat tablety.
Mám psychicky náročnou práci, jsem povahou spíše stresař, obtíže se spaním, sklony k zácpě.. Opravdu hodně mi pomohlo a pomáhá pravidelne brani
BrainMax Energy Magnesium®, Hořčík Malát 1000 mg ráno a Performance Magnesium®, 1000 mg, Hořčík 200 mg + Vitamín B6 P5P večer stejne značky
@Blue2 Ahoj já ti můžu doporučit NATIOS na den Malate na noc Bisclycinate. Je sice dražší, ale vyplatí se do něj investovat.
Nevím, který je nej. Neuroložka mi doporučila Magnerot, tak beru ten. Je registrovaný jako lék, tak snad to nějaký účinek má. ![]()
Zaručeně nejvyšší dávka je v Magnosolvu, to jsou pytlíky. Ale je to na recept. Pomáhá moc. Smí se 1 denně, když si dáš dva, máš průjem. Je fakt silný. Doporučuji se zeptat doktorky, myslím, že by neměli mít problém předepsat.
Vyhledej si na internetu vstrebatelnost hořčíku. Určitě najdeš spoustu informací a vybereš si podle vlastní potřeby.