Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já zrovna dnes kupovala Magnerot, na doporučení od kamarádky - lékárnice. Vyzkoušený ho ale ještě nemám.
Určitě nějaký v organické formě, krery se dobře vstřebává, ha mám super zkušenost s firmou Natios - Malat nebo Bysklicinat
Magnosolv je nejlepší, ale je třeba v užívání vytrvat, podle mně zabírá hořčík tak po měsíci.
Existuje i hořčík do vany…zkuste internet…nebo jen do lavoru na nohy…nezkoumala jsem přesné složení…jen tip.
Bisglycinát, značka je asi jedno. koupel je fajn, ale kůží se toho moc nevstřebá. můžeš si dát víc než doporučenou dávku, dokud tě to neprožene, je to ok
@pevara píše: Více
Magnosolf nemá takovou strebatelnost, proto nemusí účinkoval podle představ. Zkuste ten Bysklicinat nebo malàt
Ahoj! 😊 Zkoušela jsi hořčíkový olej? Někomu pomáhá lépe než sáčky nebo tabletky. Trochu masírovat před spaním a třeba to bude příjemná změna, kterou Tvá lýtka ocení. ![]()
Jedině bisglycinát. Všechno ostatní se do těla vstřebává jen v malém množství. Třeba forma oxidu hořečnatého (což je i v tom Magnosolvu) je vstřebatelná jen ze 4 %, zbytek tělo bez užitku vyloučí.
Hele, já mám dobrý zkušenosti s hořčíkem v kapslích z lékárny, teď přesně nevím, jaká značka, prostě nějaká klasika. Hlavně je fajn ho brát pravidelně večer před spaním, to fakt pomůže zklidnit ty křeče. 🙌 💙
Dobrý den,
mám časté křeče v nohách a dr. mi předepsala 1 sáček Magnosolvu denně, ale moc nezabírá. S jakým hořčíkem máte dobrou zkušenost?