Nejlepší hrabárna?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Textile house, pri vyprodejich pred novou kolekci maji levne obleceni (29 az 15 kc)
- Citovat
- Upravit
@alli_li a kde to je? Nic mi to neříká.
Já občas jedu s kamarádkou do Věšína - hrabárna z druhé ruky, na sebe jsem toho pokoupila celkem dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem z Prahy nevim kde vsude jeste je, ale maji internetove stranky.
Segra je tam spokojena a vzdy si neco vybere.
- Citovat
- Upravit
Já miluju GENESIS
- ale netuším, jestli je to někde jinde v ČR než v Brně…přímo v centru Brna a cca 5 obchodů - rozdělené, že buď za 29.- nebo za 49.- Kč a jeden je za 99.- Kč za kus + ještě dva ryze dětské, tam je kousek za 49.- Kč. Vždycky si vyhradím sobotu nebo neděli a všechno obejdu, na sebe, na kluky - všechno na ně seženu, bundy, oteplené kalhoty, na sebe takové elastické halenky…samozřejmě mají i XXL a tak, jo a kabelky, šátky…ale říkám - je to v Brně, netuším, kde jinde… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj super hrabárna je teď otevřená v Kosově Hoře u Sedlčan. Mají tam snad úplně vše. Na děti i XXL za super ceny! Teď dokonce mají AKCI 2+1 zdarma. Kus 5-60Kč! Dětské max.40Kč kus a to je třeba bunda. Všechno značkové z Anglie. Opravdu doporučuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte co je to za hrabárnu?
Ahoj holky, není vám podle fotek povědomá tahle hrabárna? Snažím se jí dlouho najít, tak bych ocenila jakékoliv info!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petaleviska píše:
Ahoj holky, není vám podle fotek povědomá tahle hrabárna? Snažím se jí dlouho najít, tak bych ocenila jakékoliv info!
to jako fakt někdo takhle nakupuje oblečení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petaleviska píše:
To fakt někde funguje, nenakupuji v kupách ani v Rodince nebo Lidlu brrrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
To fakt někde funguje, nenakupuji v kupách ani v Rodince nebo Lidlu brrrr
Rodinka ještě existuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Rodinka ještě existuje?
jojo chodívám kolem ní..a je tam pořád nával.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
jojo chodívám kolem ní..a je tam pořád nával.
U nás není, takže nemám přehled. Do Lidlu ale chodím - vyčíhnu si to v letáku a pak si pro to dojdu - pro děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, která hrabárna a kde, se vám osvědčila nejvíc? Sháním levné oblečení, ale ve velikostech XXL… Dá se někde takové levně a ve větším množství pořídit? Děkuju za info.