Kde seženu věci na miminko 0-3měs zdarma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
veci na miminko 0-3mes
Dobry den maminky; nenasla by se tady mezi Vami jedna nebo vice dobrych dusi, ktere by darovaly obleceni na miminko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@AjkaTra nováčkovi? Určitě ne.. pokud jsi v nouzi, můžeš se obrátit na spoustu organizací, které pomáhají. Jinak ne - jednou jsem tu chybu udělala, paní pak vesele přeprodávala dál - jsem vyléčena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denis11 píše:
@martina.se fakt jo??tak to je teda mazec
jo, bohužel.. tady jsem pomohla několikrát, ale od té doby si hodně hlídám - důvěřuj a prověřuj. Nemám problém pomoct někomu, kdo je tu profláknutý atd.. ale nováčkovi? Fakt ne.. můžu pomoct radou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se V poradku. Ja za to nemohu. Kazdopadne diky ale tuto odpoved jste si mohla odpustit. Ne kazdy je stejny ale zrejme mate svuj nazor na vec a ja ho respektuji. A to ze jsem novacek? Oo pardon ze jsem tehule poprve. Mejte se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjkaTra však jsem poradila - pokud jsi v nouzi, jsou organizace, které Ti dají vše zadara. Stačí je vyhledat - u nás diecézní charita, adra, dobrotety a pod. Pohledej ve svém okolí. Jinak ne, nemohla jsem si to odpustit - je to tu velmi často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se to me mrzi Vase zkusenost. A diky za radu. Byla jsem se koukat a reknu Vam nic moc stav. Me nedela problem to odkoupit ale chci toho od 15 kusu a vic. A ne po jednom jak to tady maminky nabizeji v mem okoli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjkaTra tak mrkni na bazary na FB - jsou tam celé balíky obleční 0-3 m, většinou je to fakt až 100 ks a seženeš takový balík už za 300 - s osobním odběrem. Jsou toho mraky. I tady v bazárku prodávají komplety.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se koukam koukam… No s jednim takovym balikem jsm se taky pekne vypekla. Na fotkach krasne obleceni a prislo mi ze 40 kusu 2pouzitelne a tu cenu co jsem za to dala no proto pisu o dar. Vzdycky se da domluvit na cene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli tomu rozumim, vy chcete dar ptz jste koupila spatne? A kdyz se vam ty veci nebudou libit tak co s nima udekate? Vyhodite? Pochopila bych maminku, ktera se dostane do potizi. Jak psala martina.se baliku je na internetu spousta i za pekne ceny a muzete se domluvit na osobnim predani a veci si zkontrolovat. Tohle mi prijde jako hyenismus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjkaTra
Nebo aukro. Tam prodávají taky kompletní sady a dá se vybrat i nějaká levnější. Podle hodnocení uživatele se dá „odhadnout“ i serióznost jednání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjkaTra píše:
@martina.se koukam koukam… No s jednim takovym balikem jsm se taky pekne vypekla. Na fotkach krasne obleceni a prislo mi ze 40 kusu 2pouzitelne a tu cenu co jsem za to dala no proto pisu o dar. Vzdycky se da domluvit na cene
kupuj v místě bydliště - nikdy to nedělám jinak - vždy chci věci vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie008 píše:
Jestli tomu rozumim, vy chcete dar ptz jste koupila spatne? A kdyz se vam ty veci nebudou libit tak co s nima udekate? Vyhodite? Pochopila bych maminku, ktera se dostane do potizi. Jak psala martina.se baliku je na internetu spousta i za pekne ceny a muzete se domluvit na osobnim predani a veci si zkontrolovat. Tohle mi prijde jako hyenismus
souhlasím, napadá mě přesně to samé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestačím zírat, co všechno už je možný, čekalal jsem mainku v nouzi, takový bych klidně poskytla komplet výbavu na mimčo zadara, a le dávat někomu něco zadarmo jenom proto, že v charitě to je nic moc stav a při nákupu to přijde drahý, to už je krapet moc, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to čumím
A jak to asi dělají ostatní maminky, kupují vše nové??? Kamarádce ve složité finančí situaci jsem dala dva pytle oblečení po synovi zadarmo, klidně bych to udělala i pro neznámou maminku, ale tohle je fakt moc. ![]()
Btw. občas jsem na syna kupovala tady na bazárku nebo na aukru, ale vždy to bylo s osobním předáním, takže jsem si stav věcí odkontrolovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit