Nejlepší pražská porodnice

741
11.6.16 21:21

Nejlepší pražská porodnice

Otázka do publika - Jaká je podle vás nejlepší pražská porodnice a proč? Díky moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
11.6.16 21:31

Apolinář

Jako prvorodicka jsem si zvolila Apolináře a už bych neměnila. Vse bylo skvěle, co se týče porodu. Pokoj po 3 je občas na palici, ale da se přežít. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
11.6.16 21:35

Ahoj! Já rodila 2× v Podolí a maximální spokojenost! Výhodou je porodní sál, který je koncipovaný jako garsonka, máš tam vlastní wc i sprchu a vše potřebné. Nevýhodou jsou jen starší pokoje a vybavení na šestinedělí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.6.16 21:35

Ja rodila u Apolinare a na Bulovce a kdybych mela jit znovu, tak zase na Bulovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.6.16 21:45

Apolinař za me super :palec: nicméně tahle diskuze je trosicku zbytecna :think: 100 lidi 100 názoru nejdo ti Apolinare vychvali a jiny zkritizuje spise zalezi co je dulezite pro Tebe.. Pece personal prostředí strava? Podle toho asi vybirat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.6.16 21:47

Mám zkušenost s Motolem, Bulovkou a Podolím, a Motol s Bulovkou fajn, v Podolí jsem neměla moc štěstí na porodní asistentku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.6.16 21:52

Za mě Podolí, poprvé jsem rodila u apolinare a podruhé jsem šla do Podolí, vše super od porodniho pokoje až po chování personálu :) kdybych rodila potřetí jdu tam znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
11.6.16 22:07

Apolinář, nejlepší novorozenecká péče, to je podle mě nejdůležitější kriterium, vlastni porodní pokoj, wc atd jsou podle mě podružné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
11.6.16 22:25

Za me Podolí, rodila jsem 2× a vždy spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
11.6.16 22:30

Rodila jsem v Podolí a v lednu se tam chystám znovu :) Za mě super porodní sály (sprcha, wc na sále, miminko nikam neodnasi, ale osetri na sále). Porod mi vyvolávali ve 41+4,nikdo nespechal, porodila jsem bez jakékoliv chemie (jen tedy tablety na změkčení porodnich cest) po dvou dnech a bez nastrihu. Asistentka se opravdu snažila aby mě nenastrihli, pomáhala mi, ale zároveň tam nebyla a měli jsme soukromí. Sestinedeli je sice starší, ale ty tři dny se to dá vydržet, eventuelně zvolit nadstandart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.6.16 23:25

Motol

Nemam srovnani, plus ani nejsem z Prahy, ale musela jsem kvuli vyvojovy vade rodit ted v kvetnu v Motole a za me teda obrovska spokojenost!! Krasny novy porodni pokoje s veskerym vybavenim a soukromim, personal se snazi rodit bez nastrihu, nenuti epidural, vsichni se usmivaji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.6.16 05:36

Bulovka

Jako prvorodicka jsem rodila na Bulovce a čekat další mimco, tak du zase 100% tam. Výborná pece jak o mamku tak o dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.6.16 08:58

Krč

Ahoj já rodila v krči a jsem 100% spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.16 22:47

Také si myslím, že nejlepší porodnice v Praze je Thomayerova (Krč). Mám srovnání s Apolinářem (tragicky dopadnuvší porod) a Podolím (jen hospitalizace v těhotenství, nerodila jsem tam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.6.19 21:39

Já rodila v Krči a na druhý porod přemýšlím taky o jiné porodnici. Byla jsem tam i několik dní před porodem hospitalizovaná. Porodnice je pěkně zrekonstruovaná a příjemná. Pokoje jsou po jedno nebo dvou lůžkách. Co se týká samotného porodu a přístupu porodních asistentek, tak nemůžu nic vytknout. Sice je prostředí dost neosobní, ale já si v hlavě pořád opakovala, že bude malá za chvíli venku a půjdeme zpátky na pokoj. Asistentky byly skvělé, chodily mě pořád kontrolovat a ptaly se jestli něco nepotřebuju. I doktor byl moc milej a vstřícnej. Malou mi dali hned na břicho a očistili ji u mě. Měla jsem jí ale jen asi 10 min, pak ji přenesli do takovýho boxu, tam jí zvážili, změřili atd., pak jsem ji dostala nachvilku na první přisátí. Asi po hodině jí odvezli na dětský a já jí viděla až na pokoji. To je jediný z porodu, co mi vadilo, že jí nemám pořád u sebe. A druhá věc co mi fakt vadilo, byly dětský sestry. To musím říct, že děs a hrůza. Mám od přírody větší prsa a to už při hospitalizaci mi vyhrožovaly, jak mi půjde špatně kojit apod. Když jsem je následně poprosila o pomoc, tak mi jedna sestra čapla prso, zmáčkla tak, že jsem se málem počůrala bolestí a narvala ho malý do pusinky. Od tý doby jsem si o žádnou pomoc neřekla. Naštěstí nás za dva dny pustili domů, takže jsme si to vynahradily doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková