Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky, jsem registrovaná u Apolináře, termín mám 5.8. A jen by mě zajimali vaše zkušenosti, kdo zvas tam ted někdy rodil-spokojenost atd, a taky kdo tam bude rodit treba se tam sejdem a navzájem podpoříme ![]()
Ahoj já mám termín 26.6. a rodit u Apolináře budu, takže díky za založenou diskuzi ![]()
Ja, tady. Dvakrat a spokojenost, takze ted potreti. Uz tam znam personal a prostredi a moc se tesim.
Já rodila v prosinci plánovaným císařem. Měla jsem mít spinal, ale nešlo jim zavést jehlu, tak po třetím pokusu jsme se shodli na celkové. Personál moc příjemný. Pak jsem ale byla na nadstandardní a super. Na obyc pokoj bych nešla podle toho co jsem slyšela.
@Beaumont No vidis a ja mela zrovna na obyc. pokoji lepsi sestricky nez u nadstandardu. Jinak nadstandard, doporucuji radsi dvojak nez samotku, mohly jsme si pohlidat deti, kdyz si druha mamina potrebovala nekam odbehnout a nemusely je pokazdy vlacet na sesternu
@Alena08
no vidíš, ja 5.8.takze mi pak napises co a jak ![]()
Takze holky spokojeny s porodnici? To jsem rada a jaký jsou sestřičky na šestinedělí? Bojím se kojení..ze mi to nepůjde..
Ja nespokojena, omylem mi rozrizli mocak. Predtim se mala dusila na pupecni snure a oni furt vahali s cisarem. Po porodu jsem byla hodne unavena, sestry se me ptaly, proc porad spim, az jednu mladou dr. napadlo mi dat transfuzi ![]()
@Beaumont píše:
Já rodila v prosinci plánovaným císařem. Měla jsem mít spinal, ale nešlo jim zavést jehlu, tak po třetím pokusu jsme se shodli na celkové. Personál moc příjemný. Pak jsem ale byla na nadstandardní a super. Na obyc pokoj bych nešla podle toho co jsem slyšela.
Já to měla opačně. Obyč pokoj super, na nadstandardu furt buzerovali.
Ježíš marja..a to si tam rodila kdy? tak hlavne, ze jste v poradku
Pred dvema rokama. Nastesti jsme, ale furt jsem se musela dozadovat toho cisare.
Jako sestřičky fajn…taky byla i můra nějaká, ale toto mne nerozhodí. Spíš to prostředí. Návštěva může až na pokoj. Vlastní toaleta asprcha. Takové domactejsi.
Tak ona se asi najde všude nejaka ta mura
ja se porodu strašně bojím nebo se spis bojím všeho
tak jste me aspon trošku uklidnili az teda na ten anonymní komentář, ale zas si říkám, ze všude je neco
@VercaKk píše:
Tak ona se asi najde všude nejaka ta muraja se porodu strašně bojím nebo se spis bojím všeho
tak jste me aspon trošku uklidnili az teda na ten anonymní komentář, ale zas si říkám, ze všude je neco
Ale zase mi ten mocak zasili dobre, o tom zadna ![]()
Já mám rodit u Apolináře v červnu, minule na kontrole mi jeden pan doktor rekl, že se mu plod zdá velký a že kvuli mé nemoci srdce, by to byl záhul a radši by volil císařský řez, aby se nestalo, že nekde na sále přo spontánním porodu se stane něco se srdcem… Ted jsem tam byla na kontrole-zas tam byl ale jiný doktor, tomu jsem to řikala, ten kroutil hlavou a říkal, že se mu nic velkýho nezdá a nechápe, proč bych nemohla rodit normálně. Mě je jedno jak budu rodit, hlavne ať jsme oba v pořádku, ale popravdě mě to teď trochu vyděsilo-že ten druhý se ani neptal, nezjistoval více info, jen podle hmatu břicha usoudil, že to je bez problemu (mám rozřízlý hrudník po operaci srdce). Snad má pravdu, ale v tom případě mi zas je divný, když tamten první doktor na to měl uplně jiný názor… V uterý mám jít na ultrazvuk na změření a podle toho ma pan doktor(ten druhý) rozhodnout, já mám ale sto chutí pro svuj klid, ještě dojít s výsledky pak za tím prvním a ujistit se-ale vím, jak by se tvářili sestry a doktor, kdyby se pak dozvěděli, že jsem se informovala ještě u druhého doktora..co myslíte vy? Jinak zatím na mě Apolinář působí tak půl na půl, tak jsem zvědavá jak to pak bude při porodu..
@Alena08 píše:
Já mám rodit u Apolináře v červnu, minule na kontrole mi jeden pan doktor rekl, že se mu plod zdá velký a že kvuli mé nemoci srdce, by to byl záhul a radši by volil císařský řez, aby se nestalo, že nekde na sále přo spontánním porodu se stane něco se srdcem… Ted jsem tam byla na kontrole-zas tam byl ale jiný doktor, tomu jsem to řikala, ten kroutil hlavou a říkal, že se mu nic velkýho nezdá a nechápe, proč bych nemohla rodit normálně. Mě je jedno jak budu rodit, hlavne ať jsme oba v pořádku, ale popravdě mě to teď trochu vyděsilo-že ten druhý se ani neptal, nezjistoval více info, jen podle hmatu břicha usoudil, že to je bez problemu (mám rozřízlý hrudník po operaci srdce). Snad má pravdu, ale v tom případě mi zas je divný, když tamten první doktor na to měl uplně jiný názor… V uterý mám jít na ultrazvuk na změření a podle toho ma pan doktor(ten druhý) rozhodnout, já mám ale sto chutí pro svuj klid, ještě dojít s výsledky pak za tím prvním a ujistit se-ale vím, jak by se tvářili sestry a doktor, kdyby se pak dozvěděli, že jsem se informovala ještě u druhého doktora..co myslíte vy? Jinak zatím na mě Apolinář působí tak půl na půl, tak jsem zvědavá jak to pak bude při porodu..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.