Kdo bude rodit, nebo uz rodil u Apolináře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
7.6.16 15:50

@Svistice dekuji za info, me jen prekvapilo, ze vlastne az prijedu rodit, tak si doktor co bude mit sluzbu bude cist moje papíry poprvé, tak mi to jen přišlo divné. děkuji za vysvětlení, že to takhle chodí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.6.16 16:06

@Alena08 No, připrav se na to, že oni si je až tak moc číst nebudou a stejně stejně jim tam budeš muset na příjmu odmeldovat znovu anamnézu. Je to trošku na hlavu, když už to člověk dělá v rámci toho registračního pohovoru, pak v podstatě v poradně a pak znova na příjmu. Ale nad to se člověk musí povznést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.16 11:02

Holky je možné k Apolináři si vzít vlastní oblečení pro miminko?

• Citovat
  • Upravit
33005
16.6.16 11:03
@Anonymní píše:
Holky je možné k Apolináři si vzít vlastní oblečení pro miminko?

Je, nikdo ti nebude kontrolovat, do čeo dítě oblíkáš. Ale proč? Už tak člověk o porodnice a z porodnie táhne spoustu krámů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
16.6.16 11:07

@Svistice Ono jde i o to, ze tam clovek poradne nema kam dat svoji tasku, vsude se o ni zakopava a dolovat ji z pod postele taky nic moc. Takze za me taky cim min veci, tim lip. Ale napr. odsavacku tentokrat rozhodne beru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
18.6.16 12:45

Chtela bych touto cestou podekovat maminkam, ktere uvolnily mista na odd. sestinedeli nam po porodu. Situace je kriticka, neb v Krci maluji, tudiz porodku proste zavreli a vsechny bez skrupuli lifruji sem. Jelikoz jmena tech mamin neznam, dekuju alespon takto, ze budu moct mit odted miminko u sebe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.6.16 17:19
@MartinaIrena píše:
Chtela bych touto cestou podekovat maminkam, ktere uvolnily mista na odd. sestinedeli nam po porodu. Situace je kriticka, neb v Krci maluji, tudiz porodku proste zavreli a vsechny bez skrupuli lifruji sem. Jelikoz jmena tech mamin neznam, dekuju alespon takto, ze budu moct mit odted miminko u sebe!!

Fiha..to je to az tak…no..tak doufám, ze cervenec srpen bude ok..jinak gratuluji k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
19.6.16 19:51
@VercaKk píše:
Fiha..to je to az tak…no..tak doufám, ze cervenec srpen bude ok..jinak gratuluji k miminku :kytka:

Jo jo, uz je to ok. Dneska propousteli 15 maminek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.6.16 20:38

Ahoj holky, jsem čerstvé po porodu u Apolináře, kdybyste měli dotazy, klidne se ptejte..ano je tu plno, na šestinedělí nemají místo, tak mě soupli do rána na gynekologii, ale teda všichni příjemní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.16 20:42

@MartinaIrena Gratuluji k třeťátku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.16 07:23

@Alena08 ahoj, zajímá mne všechno :).
Jak to probíhá po příjezdu? Může s Tebou být doprovod až na porodním sále a nebo už dřív? Jak je to těsně po porodu? Nechají s miminkem a doprovodem na sále a nebo to je jinak?
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.6.16 09:41

@panikralickova přijeli jsme, napichli mě na monitor a sepsali prijem-manzel čekal na chodbě… čekali jsme hodku jestli se začnu sama víc otvírat, mohli jsme jít na kafe nebo ven.bylo mi ale slabo, tak jsem po půl hodině šla zpátky, sestra vyšetřila a poslala do sprchy cca hodku sem tam byla to už byli kontrakce-tam manžel nemohl…po hodce klystýr a znova do sprchy… pak sem byla na4prsty, bolesti velký a kontrakce nesnesitelný, to už mě nachystali na epidurál a zavolali manžela. Těch porodních boxu je tam hodně, nastesti jsem tam byla sama a nikdo vedle narodil..nevěděla jsem, ze natom boxiku se i rodí. manzel u porodu být neměl, ale oni jako porod brali až tlačení hlavičky už ven a raminka-coz trvalo pak jen chvilinku. Takže byl semnou celou dobu po dobu kontrakci, kdy jsem musela tlačit aby sestoupila hlavicka-to bylo asi největší bolest a trvalo to dlouho. Celou dobu se mi věnovala a chodila se dívat jedná porodní asistentka, doktor přišel až když už se chystali ramínka a hlavička. Na konec manžel přestřihl pupeční šňůru a nechali nás dvě Hodky na boxu ještě ležet a pak hned přikládali malého k prsu..všichni moc příjemní, takze se není čeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
20.6.16 10:48

@Alena08 a jak to prosim vypada na.tom boxu?

• Citovat
  • Upravit
139
20.6.16 11:35

Jakoby malá mistnustka s lehatkem, bez opěradel na nohy, ty tam domácí až když se jde úplně už na věc. Monitor tam je, stolicka pro partnera a zašupovací dvere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
20.6.16 11:50

@Alena08 a koupelna tam je?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková