Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, doporučte mi prosím přílohu k panence, už mě nebaví pořád k ní jíst šťouchané nebo pečené brambory. Nějaké tipy prosím. ![]()
Cerna cocka s dyni, ruzickova kapusta s angl. slaninou, zelene fazolky
Gratinované brambory
jen nastrouhám na tenké plátky, kolečka cibule a prolisovaný česnek, zaliju smetanou s mlíkem+solí+pepřem a zapeču cca hodinu.
Zelené fazolky se slaninou, smetanou a česnekem a nebo klasické hranolky, když je třeba panenka a pepřovou omáčkou
Já k tomu miluju štouchačky s máslíčkem a opečenou cibulkou a k tomu ještě fazolky se slaninou
nic moc průkopnického…nebo by šlo dýňové pyré nebo zeleninové hranolky ![]()
Je vyborna i s baby špenátem a smetanou.. A k tomu třeba ještě trochu bramborového pyré
@Monulie píše:
Gratinované bramboryjen nastrouhám na tenké plátky, kolečka cibule a prolisovaný česnek, zaliju smetanou s mlíkem+solí+pepřem a zapeču cca hodinu.
Ty mám taky ráda ![]()
@debra.morgan tohle je topka, to je jasný ![]()
My děláme ještě s americkyma bramborama
Dělám k ní zelené fazolky nebo brambory pečené v troubě. Nebo jen grilovanou zeleninu - cuketa, paprika, cibulka, žampiony.
@Kyle grilovaná zelenina, bageta s česnekovým máslem, batátové pyré, bramborová kaše s celerem, špagety aglio olio, cesar salát ![]()
Jo a občas jí dělám i v listovém těstě na způsob wellington a k tomu už jen špenát ![]()