Nejlepší vůně do auta

15
2.9.24 19:34

Nejlepší vůně do auta

Otázka pro ty, kteří milují výrazné vůně v autě…
Má někdo nějaký typ, která vůně do auta je nejlepší? Požadavky jsou jednoduchý : ať to provoní cele auto pořádně a vydrží aspoň měsíc 😄
Miluju když si sednu do taxiku nebo k někomu a cele auto voní jako blázen. Jenže stejného výsledku v mém autě se mi nedaří dosáhnout.
Zkusila jsem od stromečků přes gelové držáky až po dřevěnou vysačku ke které se da koupit parfém a provoní cele auto. Vždy to nastříkam na to dřívko a aby toho nebylo málo tak vystříkam cely auto třeba na sedačky a podobně ať se má vůně kde držet. Stalo me to 500 cca. Jedu si ve vonavym autě do prace a z prace jedu v autě totálně bez jakékoliv vůně.
Takže prosím 🙏🏻 kdo ví a zná nějakou dobrou vůni do auta, tak pište pište 🌪️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
404
2.9.24 21:01

Mně teda stačí vatový odličovací tampon ve ventilátoru a aromaolejíček. Jinak musíš počítat s tím, že na vůni si rychle zvykneš a přestáváš ji vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
2.9.24 21:50

Za me je nejlepsi smell of life. A uplne nejvic z nich inspirovanej vuni La vie est belle. Sladka a voni jako blazen :mrgreen: taky to miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SK27
2.9.24 23:11

Ja používam sáčky Sweet Home, lesné ovocie, ale dlho nevydržia, treba každý mesiac vymeniť :D. Ale každý kto sadne ku mne do auta chváli vôňu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5242
3.9.24 00:10

Nemlich ten samy dotaz jako o kousek niz na vune do domacnosti. Koukej po prirodnich, protoze na co ti je vyvonene auto, kdyz si v nem vozis karcinogeny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
3.9.24 08:39

California

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.9.24 06:56

Takový ti panáčci Mr&Mrs :) Nejlepší je bílý