Nejlevnější pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4514
7.11.14 15:01
@jessikka píše:
@lllucie huggies? Ty se jeste daji koupit? Kde?

Včera jsem na ně koukala v Globusu, 399,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 19:31

Holky děkuji jste fakt zlaté :) Zítra teda zkusím ty z Alberta a cena mě opravdu překvapuje že je tak nízká. Jinak Huggis pleny jsem už teda dlouho neviděla, ale ráda bych je taky potom vyzkoušela tak děkuji za typ. Příště kouknu do Globusu :D
@Hanka79 Vám děkuji moc za laskavost, ale to by byla opravdu velká náhoda kdyby jsme bydlely ve stejném městě ;) Já jsem z Jindřichova Hradce

• Citovat
  • Upravit
18259
7.11.14 19:36
@Anonymní píše:
Holky děkuji jste fakt zlaté :) Zítra teda zkusím ty z Alberta a cena mě opravdu překvapuje že je tak nízká. Jinak Huggis pleny jsem už teda dlouho neviděla, ale ráda bych je taky potom vyzkoušela tak děkuji za typ. Příště kouknu do Globusu :D
@Hanka79 Vám děkuji moc za laskavost, ale to by byla opravdu velká náhoda kdyby jsme bydlely ve stejném městě ;) Já jsem z Jindřichova Hradce

Tak to ja bohuzel nejsem no, skoda…tobe by pomohly na tech par dni a ja bych si udelala ve skrini misto.. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.14 10:53

Tak hlásím že od včerejška máme pleny z Albertu a jsou v pohodě. Na noc a ven dávám Pampersky které ještě mám a asi je budu na doma normálně kupovat, protože malá strašně moc pije tím pádem jí stále přebaluji a ty prachy za Pampersky jsou opravdu šílené. Tak ještě jednou děkuji moc za dobrý typ :palec: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure