Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@jessikka píše:
@lllucie huggies? Ty se jeste daji koupit? Kde?
Včera jsem na ně koukala v Globusu, 399,–
Holky děkuji jste fakt zlaté
Zítra teda zkusím ty z Alberta a cena mě opravdu překvapuje že je tak nízká. Jinak Huggis pleny jsem už teda dlouho neviděla, ale ráda bych je taky potom vyzkoušela tak děkuji za typ. Příště kouknu do Globusu ![]()
@Hanka79 Vám děkuji moc za laskavost, ale to by byla opravdu velká náhoda kdyby jsme bydlely ve stejném městě
Já jsem z Jindřichova Hradce
@Anonymní píše:
Holky děkuji jste fakt zlatéZítra teda zkusím ty z Alberta a cena mě opravdu překvapuje že je tak nízká. Jinak Huggis pleny jsem už teda dlouho neviděla, ale ráda bych je taky potom vyzkoušela tak děkuji za typ. Příště kouknu do Globusu
@Hanka79 Vám děkuji moc za laskavost, ale to by byla opravdu velká náhoda kdyby jsme bydlely ve stejném městěJá jsem z Jindřichova Hradce
Tak to ja bohuzel nejsem no, skoda…tobe by pomohly na tech par dni a ja bych si udelala ve skrini misto..
![]()
Tak hlásím že od včerejška máme pleny z Albertu a jsou v pohodě. Na noc a ven dávám Pampersky které ještě mám a asi je budu na doma normálně kupovat, protože malá strašně moc pije tím pádem jí stále přebaluji a ty prachy za Pampersky jsou opravdu šílené. Tak ještě jednou děkuji moc za dobrý typ
![]()