Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
V Albertu, mají bily obal tuším…ja je koupila na takové ty nouzovky, kdyz se pokadi pul hodku pred koupanim a tak. A nejsou nejhorší.
Kupuju jenom v Albertu za 159. Nechapu jakej je rozdíl mezi těmato a jinyma plinama
mně přijdou v pohodě
Nevim odkud jsi, kdyby jsi byla ze stejneho mesta jako ja, tak ti dva baliky plenek dam, nam uz jsou k nicemu, susim je doma ve skrini uz asi trictvrte roku
ale nevim jak je mala stara a velka, jsou to Toujours myslim, ze z Lidlu 11-25kg…
taky jsme byli porad na pamperskach, ale pak ke konci kdy uz si rikal na wc tyhle stacily, kdyby neco ![]()
@Gaguska píše:
Kupuju jenom v Albertu za 159. Nechapu jakej je rozdíl mezi těmato a jinyma plinamamně přijdou v pohodě
Rebece ty obyčejný obcas protecou, podle me hůře tesni ty gumicky, ale to je věc názoru. Ja na delší dobu, na ven, na cesty…dávám huggies, na kratší dobu klidne albertacky.
Tak my kupujem z alberta za 159 kč.. nejdřív to byly nouzovky před výplatou, ale ted mi nepřijdou zas tak špatný tak je kupujem pořád.. přijdou mi že jsou lepší než pemprsky, teda dýl vydrží..
@Gaguska píše:
Kupuju jenom v Albertu za 159. Nechapu jakej je rozdíl mezi těmato a jinyma plinamamně přijdou v pohodě
Taky tak, jiné nekupuju, akorát na novorozeně sjem měla DM plínky.
Za mě raději Albert plínky než Wickies z Kaufu, ty malému často protekly. ![]()
@jessikka píše:
@lllucie huggies? Ty se jeste daji koupit? Kde?
ja mam velkou zasobu z akce -50% z globusu. jinak je tam za plnou cenu jeste maj.
Taky se hlásím k Albert plenám
Dvě děti jsou na nich a protekly jim maximálně, když jsem je zapomněla přebalit, takže chyba moje, ne plínek ![]()
Potřebuji akutně poradit kde se dají koupit momentálně pleny do 200kč??Bohužel peníze mi příjdou až ve středu a pleny mám tak max do pondělí a dražší si teď nemůžu dovolit
Bohužel se mi to teď stalo poprvé že s pleny nevystačím a malá je zviklá jen na pampersky tak jsem nikdy na jiné ani nekoukala. Prosím poradíte mi někdo?