Nejlevnější pobyt v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já většinou hledám přes booking.com a našla jsem vždycky za pár korun.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikráska70 píše:
Studentské koleje
uz koukam, mate primo nejaky konkretní tip? v praze to vazne neznam takze jem ztracena…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
uz koukam, mate primo nejaky konkretní tip? v praze to vazne neznam takze jem ztracena…
to záleží kolik chceš utratit, co chceš v praze dělat, tedy pak se od toho odvíjí lokalita
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonym1990 píše:
Já většinou hledám přes booking.com a našla jsem vždycky za pár korun..
tam jsem koukala a strasne drahe
![]()
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama píše:
to záleží kolik chceš utratit, co chceš v praze dělat, tedy pak se od toho odvíjí lokalita
jedu tam kvuli lekar, musim tam pobyt asi ty tri dny, takze jen tak, a mozna se podivam uz po meste kdyz tam budu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
jedu tam kvuli lekar, musim tam pobyt asi ty tri dny, takze jen tak, a mozna se podivam uz po meste kdyz tam budu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
je to drahe v praze ja tam byla minule na 5 dni a pobyt celkem za 2500 a bez jidla bez vseho
Příspěvek upraven 07.08.17 v 13:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tam jsem koukala a strasne drahe![]()
No tak já sehnala na booking pro dva na 3 dny bez jídla za 2.300,– Kč a do města 10 minut.
Takto jezdíme často.. záleží jak dlouho dopředu to objednáváš a kde přesně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj
pisu anonymne kvuli tomu ze to neni pres muj profil 
Chci se zeptat, musím na pár dní do Prahy, na přibližně tři dny. Chci se zeptat, zda nevíte o nějakém hodně levném hotelu, penzionu, hostelu nebo podobně? Nepotrebuji buh vi jaky kompfort… Jen je to tam strašně drahé jak jsem koukala…