nejmenší botičky č.19?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
14.11.05 11:27

Sandálky jsou i vyšší kotníčkové. Zatím máme tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , al ted e už jsem objednávala tyto, jsou vyšší a nikde v obchodě je nemůžu sehnat http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
14.11.05 11:32

Radu,
je to fakt, ty celouzavřené jsou docela děsné. Ale malému sedí a dobře se mu v nich ťape, takže zatím často měníme ponožky a třeba když je prcek v ohrádce, tak mu je sundám, ať luftuje a až z nich vyroste, koupíme už otevřené. Myslela jsem si, že když jsou z textilu, tak budou i prodyšné, ale houby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.11.05 12:55

holky díky za rady.dnes jdu koupit zimní botičky,problém je jediný nedostatek obchodu s botičkami.Jsem z Karviné a chtěla jsem první botky kvalitní- (DPK,Fare) a tyto firmy nedodávají n a sev.moravu.Takže jdu do kaufu a tam je reno kde prodávají Essi uvidím ale jsem zklamaná že není více prodejen s dětsk.botkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.11.05 12:59

Ryko, jen upřesním - boty DPK i Fare jdou koupit normálka v obchodech na Sev. Moravě, konkrétně já jsem obojí koupila v Ostravě -Porubě. Ale nejsou v každé prodejně, to je fakt, chce to hledat.
Zkus se podívat do prodejen STIVAL, (u nás je např. v Carrefouru), tam mají DPK celkem dobrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
14.11.05 13:46

Holky,
ještě jedna otázka, nevíte, kde se dají sehnat klasické sněhule-gumové dole a šusťákové nahoře? Všechny ty botky od DPK i Fare jsou super, ale připadají mi tak spíš na zimu bez sněhu. Vždyť kožené botky musí třeba při sáňkování promoknout, ne? Když si představím tu břečku když je kolem nuly… :roll:

V DPK jsou pěkné vysoké boty, ale mám pocit, že jsou všechny kožené. A jinde mají většinou jen kotníčkové s kožíškem, což na sáňkování taky není ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
14.11.05 19:35

Fifik nam v predajni kde sme kupovali tie dpk, ukazovali nejake goratexove topanocky myslela som ze je to dpk, ale na stranke som ich nenasla, tak neviem. Ale na stranke nie su ani nase, mozno minulorocna kolekcia. Ja mam zase problem, ze sa mi nechce kupovat goratexy a este ine topanocky, no ale nemoze predsa teraz chodit v snehulach, ked ani sneh nie je! tak asi pojdem do norm. kozenych s kozusinou, ja mam skusenost, ze taketo mi nepremokali a myslim si ze ked su kvalitne tak nepremoknu. Ja mam pre maleho termo overal moiru s tapkami, tak dufam ze mu nebude na nozicky zima. Ked ich pojdem kupit, tak dam vediet co mi doporucia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.11.05 19:57

Ahoj maminky,
teda tak jsem prolítla tuhle diskusi a nabyla jsem dojmu, že máme nějakou velkou nožičku (naměřila jsem necelých 13,5cm 8O ) a to je nám 10měsíců, takže zimní botičku 21,nebo 22 8O . Nejsme nejaký exoti :D !!!
Iriss + 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.11.05 21:38

Fifik, dnes při nákupu botiček mi bylo doporučeno, ať ty kožené botičky nainpregnuji, že by to mělo stačit. Tak vyzkoušíme nainpregnovat, pokud budou i tak promokat, koupím ještě jedny na sáňkování, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
14.11.05 21:59

To jo, myslím, že když se botky naimpregnujou, tak by to bylo v pohodě, ale šlo mi i o to, že do vysokých sněhulí se šňůrkou nahoře se tak snadno nenahrne sníh, když třeba ťápneme do hlubokého sněhu…

Když ale takové neobjevíme, tak asi skončíme u těch od dpk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
14.11.05 22:44

My jsme dneska koupili ty klasické sněhulky dole gumové nahoře šusták v obuvi La halle v Praze.Stáli 350.-kč a měli je ve všech číslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
15.11.05 09:38

Díky, Sharon,
hned tam někdy zajdu!
Doufám, že je budou mít i u nás v Ostravě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.11.05 11:50

Pro Iriss:
Tak náš Pepíček má v necelých 6,5 měsících nožičky 12cm, tudíž bych mu už mohla taky kupovat botičky č. 19 pro velký chlapy :lol: Jen je trošku hloupý, že nemůžu nikde sehnat papučky, které by mu byly. Zatím to musíme řešit obrovskýma teplýma ponožkama 8)
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
28.2.11 21:58

taky máme botky se žirafou a taky ted mALÝMU SMRDÍ NOHY,TADY JSEM ČETLA TY BOTY DO MRAZAKU.Pomuže to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí