nejmenší botičky č.19?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
13.11.05 12:46

nejmenší botičky č.19?

ahojky tento týden musím Barči koupit kvalitní botičky ale koukám že všude mají od 19 a malá má tak 13 a půl tedy podle centimetru.ještě sice nechodí sama a le všude chce už na zem a nemůžu ji nechat jen tak v bačkůrkách venku.myslíte že se prodávají i menší?koukala jsem sice zatím jen na netu(Fare se mi moc líbí).Poradíte?
a ještě druhá otázka nosí vaše děti bačkůrky doma?malá má 10.měs.uvažuji že bych dávala i na doma protože se jí dělaj záděry na nehtíčkách(palce u nohy)už měla i zánět.Jak leze počtyřech tak to asi dře o koberec.Prostě chvilku leze a chvilku jde po svých kolem nábytku,tak by asi bylo třeba na:,–(it bačkůrky -co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
13.11.05 13:02

Nejlepší je jít do obchodu a vyzkoušet. Malá má boty 21 a určitě nemá 22 centimetrů. navíc jí v obuvi u prvních bot paní naměřila nohu 19,5 a botu měla 19. Takže osobně to je nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
13.11.05 13:05

Ahoj píšu jen k tomu číslování,že naše dcerka také má už koupené botičky je to číslo 19 a po změření metrem mají 14cm takže to číslování není podle cm,ale podle nějakého číslování co vyrábí výrobce botičky jestli to popisuji dobře,takže vy budete potřebovat taktéž č.19,snad jsem ti nějak poradila,ale raději jdi kupovat botičky s malou,aby se v nich prošla
Eli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.11.05 13:33

Ahojky,
tady
www.detskaobuv.cz
je tabulka velikosti a jak se v tom vyznat :)
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.11.05 13:39

Ahoj, my jsme koupily první bačkůrky č. 18. Jenže naše holčičky je nechtěly nosit, za půl roku je měly na noze celkem asi 20 minut. Pořád si je sundavaly. Nehledě na to, že z nich měly zpocené nožičky. Takže už bačkůrky nebudu kupovat, teď po létě jsem jim dala sandálky, které doma nosí naprosto v pohodě a až jim budou malé, tak jim na doma zase koupím sandálky. Martina a kvíďata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
13.11.05 14:23

Ahoj,

nám neuroložka řekla, ať botičky koupíme až se poprvé sám rozejde. Pokud dítě převážně leze a má na nohách botičky s pevnou patou, nutí ho to vytáčet nohy dovnitř nebo do stran a to je špatně. Koupili jsme jako první sandálky a taky je teď máme jako domácí obuv. Venku se mi zatím daří syna udržet v kočáru, protože i když chodí, přece jen pořád padá a leze a to by musel mít na sobě asi igelitový kaťata :-)

Lasička a Matýsek 10 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
13.11.05 15:45

My měly jako první botičky číslo 16.botičky byly od firmy PLAYSHOES.Elinka má taky děsně malou nožičku.
Binky + Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.11.05 20:02

Ahoj, my na lezení po doma používáme froté ponožky s koženou (asi spíš koženkouvou) tenkou podrážkou z H&M. Krásně se poddají nožičce a ta je ni trochu chráněná. Lezení zdar Gabra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.11.05 20:04

Ahoj.
My jsme 1 botičky měly taky č.19.Je opravdu nejlepší zajít na nákup i s prckem.Botičky mají růtný střih a i polde toho zřeba odpovídá jiná velikost.Teď skoro v 15m máme zimní 20/21.
Bačkůrky na doma máme,máme chladný byt.Už máme druhé a teď velikost 20.Je pravda,že Niki má taky často nožičku spocenou a proto se příště kouknu po bačkůrkách s větráním.Jsou na stranách chdidla vykrojené a stejný materiál jako normální bačkůrky.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.11.05 20:56

Existuje trojí číslování, ale používá se nejvíce dvoje - francouzské a metrické - to je v cm.
Nožička 13,5cm tak odpovídá číslování č. 20.
Tabulka je tady http://www.dzo.cz/tabulka.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
13.11.05 20:59

Ahoj ryka, kedze syn mi zacal chodit v 9m sam :-)) tak sme tento problem mal tiez. Este k tomu je aj dost drobcek. Topanocky sme kupovali az ked uz fakt dost chodil. najprv sme kupili 18-ky cely stastni, ze sme nejake zohnali. Boli to sandalky humanik. Potom 18ky tiez stastni ze sme zohnali firma siesta, tvrdili ze su certifikovane, ale boli sice krasne, ale o nicom maly v nich nevedel chodit. :-(
Papucky take tie klasicke na rehabilitacii nedoporucuju, mna od nich odhovorili kamosky. Dost ludi to riesi sandalkami.
Nakoniec som objavila dpk. www.dpk.cz a uz nechce ine!! su certifikovane, presne mi ho zmerali, urcili ci ma siroku, alebo uzku nozicku, ze na prve kroky su dobre z uplne ohybnou podrazkou, kotnikove, pevne uviazane. Naozaj su uzasne, maly behal doma naboso a uz zacinal dost padat, podla mna vytacal troska nozicky dovnutra, ale ked sme ho obuli, hned si zvykol a problem prestal. dpk ma myslim topanocky od 16. s 18 nie je problem. Avsak babu nozicku odborne premarat, ja som si mysela ze ked mu tam na tom meraci vyde 18-ka tak ma 18-ky, ale omyl, ked ma 18-ku tak ma mat topanocky 19-ky, pretoze ked ju obuje musi byt este v topanocke miesto za nocickou na sirku palca. Kedze deti maju tendenciu nozicku v topanocke krcit, tak je meranie nevyhnutne.
Prajem stastny vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
13.11.05 21:35

Ahoj,
necetla jsem vsechny reakce, takze nevim, co ti radili ostatni, ale male boticky jsem videla v Humanicu, tusim ze meli od cisla 17.
My jsme davali prvni boticky cislo 19 - to Kuba jeste nechodil, mel je spis, aby mu bylo v kocarku teplo na nohy :wink:
A backurky se pry maji davat az kdyz dite vic stoji a chodi kolem nabytku, nez leze po kolenou… Z vlastni zkusenosti i ze zkusenosti kamaradek doporucuji spis sandalky, nez klasicke backurky, jsou sice drazsi, ale lip drzi nohu a jsou vzdusnejsi…
No, asi jsem ti taky moc neporadila, ale aspon neco :wink:
Hezky vecer preje Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
13.11.05 22:48

U nás na ty sandálky taky dojde - malý má papučky sice se Žirafou, ale uzavřené a děsně mu z nich smrdí nohy :oops: no je to chlap :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.11.05 09:00

Fifik,
já dávám malé jen čky s otevřenou špičkou a s otvory na boku. Ty celouzavřené nedávám ani ted v zimě, zbytečně se v tom potí nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.11.05 11:11

Papučky jsme kupovali už asi před měsícem č.13 a zároveň jsem malému zkoušela i zimní, měřila jsem prstem č.19 a zdály se mě být dobrý, ale radši si ještě nechám přeměřit nožku prodavačkou. Rozmýšlela jsem mezi sandálkama a klasickýma papučkama, nakonec jsem koupila klasické, protože mě bylo řečeno, že na první chození by měly být zpevněné kotníky, což u těch sandálků nebylo. Myslíte ty sandálky co končí pod kotníkama nebo jsou ještě nějaké jiné? Nad sandálkama se rozmýšlím znovu, protože v těch klasických se malému šíleně potí nožky a špatně drží :evil:. Já jdu kupovat dnes malému zimní botičky. Líbily se mi u BAti (nějaké Goretex s kožíškem vevnitř), ale nejsou s žirafou. Myslíte, že na první chození jsou vhodné nebo radši koupit s tou žirafou?Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí