Nejpraktičtější sedací vaky?

14973
18.2.12 13:47

Nejpraktičtější sedací vaky?

Prosím o radu,

bydlíme v domě se psem a kočkou, do toho čekáme miminko. Chceme koupit do obývacího pokoje a do pokojíčku sedací vaky, ale nevíme, na jaký materiál se zaměřit? Mělo by to být něco, co se lehce udržuje a ulpívá na tom co nejméně špíny. Myslíte, že koženka bude vhodná nebo raději látkový, aby se dal prát? U koženky mám strach, že ji zvířata rozdrápou :think:

A ještě mám dotaz ohledně vaku v dětském pokojíčku - uvažuju, že si v něm dáchnu třeba při kojení, je to reálné? mám trochu strach, že se z vaku bude blbě vstávat v náručí s miminkem, máte s tím někdo zkušenosti?

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4542
18.2.12 14:09

máme v děcáku a úžasné, hlavně když -jsou děti větší, hrajou si, a já jen sedím a asistuju jim :-). Na kojení by to šlo, ale blbě se z něj vstává. S matrošem - no máme takovou velmi pevnou látku, moc omyvatelné to ale není, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.2.12 14:11

Do koženky bych se zvěří nešla, máme koženkovou sedačku a už je to popraskaný, poškrábaný, fakt děs. Nejlepší asi bude kůže, ale bude to pálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
18.2.12 14:16

fialíno - a dá se to prát?

Gladys - kůže mě napadla, ale zas jsem někde četla, že prý láká ještě víc zvířata, tím jak je cítit, aby ji ničily… jinak koženkové máme židle a i když kocourovi stříháme drápy, tak nám je stejně zničil :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
18.2.12 14:18

jinak až bude dítko větší, tak mám v plánu koupit tohle, úplně jsem se zamilovala :srdce: http://www.fler.cz/…i-lod-227704

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
18.2.12 14:40

http://www.dopytle.cz/…avac_zdarma_[8717127993420]

tak my mame tenhle, je to takovej drobecek :mrgreen: je z hodne pevny latky, ale jestli se to da sundat a prat nevim, zatim jsem nemela potrebu to zkoumat, ale je pohodlnej i nase mala si v nem kolikrat dachne a kdyz si ho trosku upravime, vejdem se do nej v pohode i na mazleni s manzou :) akorat ta cena :roll: my ho teda dostali, jinak bych do nej asi takovy prachy nevrazila no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
18.2.12 14:52
LadyTommy píše:
fialíno - a dá se to prát?Gladys - kůže mě napadla, ale zas jsem někde četla, že prý láká ještě víc zvířata, tím jak je cítit, aby ji ničily… jinak koženkové máme židle a i když kocourovi stříháme drápy, tak nám je stejně zničil :pocitac:

Právě, že nedá - nedá se to sundat, jen případně dosypat kuličky. Ale ta látka je fakt hodně pevná, nezničitelná, dá se docela slušně umývat, ale stejně ho nemáme úplně čistý… ale vydrží veškeré dětské hopsání :-). Máme zn. Wegett. A zrovna na jejich stránkách čtu, že se dají dokoupit bavlněné potahy, omyvatelné… tak to zkusím pročíst pořádně, jestli ho nedokoupím :-), to by asi bylo z hlediska údržby nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
18.2.12 15:00

máme do dětského pokojíku pinkie a jsou super, na válení fajn, na kojení taky,ale vstát z něj s miminem asi ne. Dá se potah sundat a vyprat. www.pinkie.cz já teda celkově jejich výrobky miluju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
18.2.12 15:19

já zase koukala na www.ceskevaky.cz , mají je vystavené u nás v Metropoli Zličín a vypadají dobře, jen ten materiál mi vrtá hlavou.

Panuško - to Pinkie je bomba, moc se mi líbí ty fusáčky a doplňky do pokojíku :potlesk:

malamamca - ta cena je síla, ale vypadá super pohodlně

do pokojíčku uvažuju nad nějakým větším a potom chceme dva až tři menší místo křesel. jeee,už se úplně vidím, jak se v nich rochním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
18.2.12 17:36

no mě se ty fusáčky a nánožníky taky líbí, ale objevila jsem to až když už jsme měli nakoupeno, takže smůla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
18.2.12 17:54

My máme tenhle: http://www.e-bydlenicko.cz/…znik-zdarma/
Je super, že se nemusí prát, jenom se otře. Ale doma teda nemáme zvířata, tak nevím, jestli by ho nerozškrábali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.2.12 20:10

Ahoj mame doma sedaci pytel wave, je skvely, teda blbe se z nej stava. Je hodne prostorny a da se omyvat vlhkym hadrem. Muze se pouzivat i na zahrade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
19.2.12 14:52

Já taky doporučuju Pinkie, a můžeš si i domluvit, když chceš nějakej v jiný barvě, nebo i rozměr :palec:
 http://www.pinkie.cz/sedaci-pytel/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
3.4.14 23:01

Malý ma od http://www.fler.cz/banbonlu ten s žabkama a je fakt supr je spokojen a hodi se mu i do pokojiku barevně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
starabarunka
9.6.14 17:24

Šla bych do nylonu, ono se to nezdá, ale je to hodně odolný materiál a hlavně se moc dobře udržuje, stačí nějaký obyčejný saponát a je to, na sluníčko už ho mám taky ozkoušený a barvu nijak nezměnil :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný