Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako ne ze bych se nechtela rozdelit ju,ale to bude muj obidek,nee ze mi to spapaji…
![]()
Tak dneska jsem zkusila ráno ten digitální Clearblue a je tam plusko, 2-3 týdny…no bojím se radovat předčasně a než si vyslechnu ortel od doktorky.
Neboj, tak snad ti to dobře dopadne.
Ale jinak to dopadnout nemůže.
Ja jsem teď rano měla trochu nevolnosti, ale už to přešlo. ![]()
inah píše:
Tak dneska jsem zkusila ráno ten digitální Clearblue a je tam plusko, 2-3 týdny…no bojím se radovat předčasně a než si vyslechnu ortel od doktorky.
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat ten digitální clearblue ukáže i dřív jak 2-3 týdny?Ms jsem měla dostat včera pokoušíme se teprve tenhle měsíc a před tím jsem akorád dobrala prášky,příznaky nějaké mám,ale TT je čistě bílý.Tak nevím.
Ahoj, zkoušela bych to tak týden od zpoždění MS.
Pak budeš mít víc jistoty jestli to vyjde nebo ne.
Přeji hodně štěstí. ![]()
Martinkaaa píše:
Ahoj, zkoušela bych to tak týden od zpoždění MS.Pak budeš mít víc jistoty jestli to vyjde nebo ne.
Přeji hodně štěstí.
Děkuji ,Právě jsem si to mylsela, jen jsem se chtěla ujistit.Ale to čekání jsou nervy ![]()
Jsou no, ale když se dozví dobrý výsledek tak to za to stojí.
Nevíš, kdy bych měla jít maximálně k lékaři ? Ptám se proto, protože chci počkat do Srpna, ale jestli jsem těhotná tak už jsem v prvním měsíci.
roni1980 píše:inah píše:Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat ten digitální clearblue ukáže i dřív jak 2-3 týdny?Ms jsem měla dostat včera pokoušíme se teprve tenhle měsíc a před tím jsem akorád dobrala prášky,příznaky nějaké mám,ale TT je čistě bílý.Tak nevím.
Ahoj,
digitální clear blue Ti ukáže 1-2týdny, 2-3týdny a 3 a více týdnů, má tyhle tři parametry a těhu by měl ukázat už v den zmeškané MS, v příb.letáku píšou myslím už i 2-3dny před MS. Pokud máš zpoždění MS a máš pravidelnou MS(tedy jsi si jistá,že jsi neměla později ovu),pak směle do testování ![]()
Martinkaaa píše:
Přítel se semnou rozešel
Ježiš, to mě mrzí. Vám to nějak neklapalo? Člověk tu čte naději, že možná bude mimi a najednou toto, to bych nečekala. No, co by dělal, kdyby jsi teď skutečně byla těhotná? To přeci ještě nevíš…